2777
2789
عنوان

بخاطر کرونا نمیتونیم ؟...پس چیکار کنیم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رعایت کن برو دکتر عفونت گلو مداوم خطرناکه باید حتما درمان بشه خدای نکنه میزنه به قلب ،،بعد جبران نمیشه ،،

خدایا مواظب عزیزانم باش🌻🌻لطفا برا سلامتی بچه هام صلوات بفرست

من گلو دردای شدید و چرکی رو با خوردن سیر خام درمان کردم بارها.سیر درسته قورت ندین باید جویده بشه تا گلو ضدعفونی بشه من سیر خامو با سوپ داغ میخورم روز سوم کاملا خوب میشی هر روز دو حبه سیر

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
وای گفتی  منم گوشم عفونت کرده و درد میکنه غده لنفاوی پشت گوش هم ورم کرده  موندم چیکار کنم

وای خیلی بد منم اینطورم

وخدایی که به شدت کافیست بهم دیگه دعا کنیم باهم دیگه بخندیم به هم دیگه نخندیم 
آزیترومایسین بخور عالیه منم اینطور بودم 

خوردم ازریتومایسن ۵۰۰ خوردم اما بی فایده بود عفونتش خوب شد اما بعدش دوباره شروع شد با خلط شدید

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
معدت درد نمیکنه

نهاصلا 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
برنامه پزشکت رو نصب کن. یا تو اینستا گرام بزن اسم دکترا بیاد و ازشون تو دایرکت بپرس. آنتی بیوتیک چی ...

ممنون.ازریتومایسن