2777
2789
عنوان

این چیه؟؟عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 5866 بازدید | 69 پست

عزیزم اگه تخم باشه فشار بدی میترکه اما اگه فضله باشه فشار بدی له میشه خونه من موش امده بود آپارتمان 😳😳بعد شوهرم شب کار امده بود توآشپزخونه منم رفتم تواتاق درو بستم نیاد تواتاق خوابیدم تا صبح شوهرم امد زیررو کرد پیدانشد تا صبح ازهمون سوراخی که امده بود رفته بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب عزیزم اگه مال سوسک باشه حداقل با این حجم تخم گذاری باید چندتا تو خونه سوسک دیده باشی بعدم اگه بت ...

اسی خواهر منم داشت اعصاب براش نزاشته بود صبح میپرسم ببینم چیکار کرد رفتن بهت میگم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اره ابکیه کرم رنگه

پس مال سوسک تعجب با این همه تخم گذاری سوسک تا حالا ندیدی سریع سم پاش بیار خونه تکونی درست و حسابی تا بیچاره نشدی 

اگه بریز تو خونت تا خرابش نکنی از بین نمیره

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

خب عزیزم اگه مال سوسک باشه حداقل با این حجم تخم گذاری باید چندتا تو خونه سوسک دیده باشی بعدم اگه بت ...

ن سوسک اصلا ندیدم،تازه روی اپن زیر ی دفترچه بود،دفترچه ای ک من روزی چند بار ور میدارم ازش استفاده میکنم،اره ابکیه

من شوهرم سم فروشی داره این تخم سوسکه

بابا تخم سوسک یه جوری طوری مانند اگه سوسک داشت خونش با این تخمهاخونش پر سوسک بود سوسک ها داخل درز ها جاهای تاریک جاهای که دیده نمیشه تخم میزارن

پس مال سوسک تعجب با این همه تخم گذاری سوسک تا حالا ندیدی سریع سم پاش بیار خونه تکونی درست و حسابی تا ...

اخه از کجا میان من تازه5ماهه عروسی کردم و اومدم اینجا،خونه نو،وسایلا نو موندم اصلا

ن سوسک اصلا ندیدم،تازه روی اپن زیر ی دفترچه بود،دفترچه ای ک من روزی چند بار ور میدارم ازش استفاده می ...

وایییییییییییییییی تو رو خدا دست به کار شو خونه رو بگرد ببین کجا هستن سم پاش بیار

خونه قبلی من از این سوسک داشت روز به روزم زیاد تر میشد ،ابرو  برام نمونده بود ،تو تمام وسایل برقصیم رفته بودن تمام وسایلم خراب شد،ان قد سم کامن میزدم ریه برام نمونده بود

تو خدا تا زیاد نشده سم پاشی کن ،خونه تکونی کن ،بی خیال نباش تا از شرشتون خلاص بشی.تخم گذاری کنن دیگه از بین رفتنی نیستن ،میدونی هر یه دونه از این تخما باز بشه حدود صد تا سوسک تولید میکنه

اخه از کجا میان من تازه5ماهه عروسی کردم و اومدم اینجا،خونه نو،وسایلا نو موندم اصلا

حتما با وسیله ای چیزی آوردی

ولی بازم در تعجبم با این حجم از تخم باید خونت تا حالا پراز سوسک شده باشه 

انشالله که تخم سوسک نیست.

وایییییییییییییییی تو رو خدا دست به کار شو خونه رو بگرد ببین کجا هستن سم پاش بیار خونه قبلی من از ا ...

مرسی از راهنماییت اره فردا همه جارو میریزم بیرون 

ممنون

احتمالا یا تخم پشه اس یا سوسک

چیزی توش نیست، پودر میشه

😭😭😭😭 خدا کنه فقط سوسک و پشه باشه

یکی گفته بود اگه طوسیه، مال موشه😭😭😭😭😭

دارم سکته میکنم از استرس

اَللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَليِكْ اَلْفَرَجْ