2777
2789
عنوان

چرا خدا به من پسر نداد؟

26295 بازدید | 77 پست

من همیشه عاشق پسربچه ها بودم تمام تلاشمم کردم بچم پسر بشه اما نشد دلم گرفته خداروشکر میکنم

اما ته دلم بغضم گرفته من اصلا دختربچه ها و لوس بودنشون رو دوست ندارم 

من میتونم چون با اراده ام💪🏻وزن شروع:80 هدف اول:🔒۷۵ هدف دوم:🔒۷۰ هدف سوم:🔒۶۵ هدف چهارم:🔒۶۰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترت رو لوس نکن ، درست تربیت کن ، مطالعه کن یه دختر عالی به جامعه تحویل بده . 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم 🌾🌾🌾    شک ندارم روزی میرسه که بی پروا حرف میزنیم و تعلیق نمیشیم . 

اینددتو خدا دیده و صلاح بر این بوده

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

کاش به منم بده البته سالم 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

دلم گرفت

نبراتو برا نی نی

توروقرآن بهش نگی اینو

دردو دلم خاستی بکنی با خدا بکسی نگو

دوستم؛من دیکتاتوری نیستم که به دموکراسی رای داده باشه  پس، اگر فکر میکنی نظرم اشتباهه یا حتی ناقصه،بهم بگو  

من برعکس شما بودم

ناز بودن دخترارو خیلی دوست داشتم ولی خدا بهم پسر داد

کلی خودمو آماده کردم براش و تو بارداریم عاشق پسرا شدم شدییییید

ولی پسرم تو هفته ۳۸بارداریم ایست قلبی کرد

حالا منو شوهرم عاااشق دختریم. 

خوبه ک دختر

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊