2777
2789
عنوان

بیایین عکس 💛😍😍😁☺☺😊

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 71 پست
آماده خریدی ؟  باورم نمیشه  این عالیه  من دستور میخوام

الان مگه شیرینی آماده میشه خرید اخه

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آماده خریدی ؟  باورم نمیشه  این عالیه  من دستور میخوام

دستورش 

زرده تخم مرغ ۳ عدد
پودر قند ۹۰ گرم (کمی بیشتر از نصف لیوان)
کره یا روغن جامد ۳۰۰ گرم (یک کم از یک لیوان بیشتر)
آرد سفید تقریبا ۶۰۰ گرم (حدودا ۴ لیوان)
شربت بار یا عسل ۱۶۰ گرم ( یک لیوان شکر رو با نصف لیوان آب روی حرارت قرار دادم تا بجوشه و غلیظ بشه . (همون شربتی هست که توی زولبیا و بامیه استفاده می کردیم )
شیر ۷۰ میلی ( تقریبا یک سوم لیوان)
وانیل ۱/۲ ق چ
مارمالاد یا مربا ، پودر پسته ،نارگیل ،کنجد ...
.
مواد به دمای محیط برسه . آرد و پودر قند الک بشه.
روغن رو با پودر قند با همزن ۳ دقیقه خوب زدم . بعد زرده تخم مرغ و شربت بار و وانیل رو اضافه کردم و کمی زدم  و بعد شیر رو اضافه کردم و کمی هم زدم . حالا آرد الک شده رو کم کم اضافه کردم و دیگه همزن رو کنار گذاشتم و بعد از دستم کمک گرفتم و با نوک انگشتم استفاده کردم . خیلی کم خمیر رو با نوک انگشت ورز دادم . زیاد آرد نریزین ، ریختن آرد زیادی لطافت شیرینی رو می گیره .
خمیر رو توی کیسه فریزر در یخچال یک ساعت استراحت دادم . بعد از ده دقیقه که در محیط موندبین دو کیسه فریزر با وردنه پهن کردم به قطر حدودا ۳ میلی .
بعد از هر قالبی که بخواین می تونین استفاده کنین در این شیرینی چون بین دو تاشون مارمالاد و یا مربا قرار می گیره یکی از اون ها رو وسطش رو حتما  سوراخ می کنیم .
خمیر های قالب زده رو توی سینی فر چیدم .
فر از یک ربع قبل روشن کردم و سینی رو در دمای ۱۶۰ تا ۱۷۰ درجه به مدت ۱۲ تا ۱۵ دقیقه طبقه وسط قرار دادم .
بعد از خنک شدن اونی که سوراخ داره رو کمی عسل رقیق شده ( یک قاشق عسل رو با یکی دو قاشق آب ولرم مخلوط کردم) زدم و توی پودر پسته (کنجد ،پودر نارگیل) غلتوندم و  بینشون مارمالاد ( یا مربا) استفاده کردم
یک ساعتی بمونه و بعد منسجم میشه.
نکات : بسته به اندازه و شکل تعداد فرق می کنه حدودا ۸۰ تا این شیرینی برام شد.

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
من خریدم  مثل نون دیگه

نون میشه داغ کرد شیرینی روبزازی توو فر خراب میشه

ما نمیخریم 

دليل زندگيم 😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘

وای وای قلبونش برم من فدای اون لپاش بشم 😍😘😍😍😍💖💕💕💓💗عشقم گازش بگیررر محکم ببوسش برام 😘😍😍😁😁😁😁😍😘😍😘😘😘

یه دختری دارم شاه نداره 👌❤🥰