2777
2789
من دیروز عکسمو گذاشتم میگفتن عکست با امضات نمیخونه مگر دخترا روستا ارایش میکنن یا بینی عمل میکنن😅😂

😀😀😀😀تصورشون از روستایی ها نمیدونم چیه اتفاقا بخدا من همیشه میگم چیزایی ک روستایی میخرن و میپوشن شاید شهریا ندیده باشن روستای شوهرم ک اینجوریه یعنی هرررررچی از در بازار بیاد تو اول زن و مردای روستای اونا میخرن منظورم اونایی هست ک تو روستا میشینن

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه میان مثلا بی سلیقگیو میگن دهاتیه یا ندید پدید بازیو این توهین

خب اونا توهین میکنن، مثکه من بیام بگم تهرانیا فلان جورن یا اصفهانیا فلان شکلن، دلیل نمیشه که تهرانی یا اصفهانی حرف زشت باشه

😀😀😀😀تصورشون از روستایی ها نمیدونم چیه اتفاقا بخدا من همیشه میگم چیزایی ک روستایی میخرن و میپوشن ...

مثلا میفهمن معلمم یا یه بار تاپیکی گفتم گرجستان و ترکیه رفتم میگفتن تو که روستایی😂😂😂😂

قد ۱۶۰  وزن اولیه ۶۴  وزن فعلی ۶۰  وزن هدف ۵۰ تاپیک سیتارا جونیم😘
آخه دهاتی لزوما حرف زشتی نیست که، یعنی کسی که اهل دهات هس...

بله حرف زشتی نیست

ولی برای تمسخر ازش استفاده میشه توسط ایشون 

چه لزومی داره ادم اسم یه گروه از ادما رو برای مثال زدن و توضیح رفتار ها بیاره 

انگار بگی اون یارو فلانه مثل ترکا مثل کردا مثل شمالی ها 

یا رفتم بیرون مثل اصفهانی ها همه جا رو نگاه کردم 

زشته دیگه

مثلا میفهمن معلمم یا یه بار تاپیکی گفتم گرجستان و ترکیه رفتم میگفتن تو که روستایی😂😂😂😂

من دیگ ردد دادددددم😀😀😀 خب نصف ایران روستایی ان اگ برگردی ب اجدادشون اصلا اونایی ک روستایی نیستن ازکجا اومدن😐😐

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶
من دیگ ردد دادددددم😀😀😀 خب نصف ایران روستایی ان اگ برگردی ب اجدادشون اصلا اونایی ک روستایی نیستن ا ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 شاید مریخین

قد ۱۶۰  وزن اولیه ۶۴  وزن فعلی ۶۰  وزن هدف ۵۰ تاپیک سیتارا جونیم😘
😂😂😂😂😂😂😂😂😂 شاید مریخین

شاید😀😀😂😂😂