2777
2789
عنوان

کی فال قهوه بلده؟ کی تاحالا گرفته؟

212 بازدید | 35 پست

یکی بیاد فال منو بگیره😁

سرگرمی# ‍ 

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم باید ته فنجونت زیاد نگه میداشتی این زیاد بهت جواب نمیده...   من هر دوماهی میرم

جدی؟ کلاعادت دارم چای و قهوه و هر نوشیدنی تا قطره آخرش میخورم😂

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

یه سفر داری 😂😂😂چیزی که همه فال گیرا میگن😂😂

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
واقعیه؟میشه به این چیزا استناد کرد؟

تو به دید مثبت نگاش کن 

واقعیه؟میشه به این چیزا استناد کرد؟

نه بابا .. اگه آدم منطقی باشه به فال رو نمیاره چون هممون یه جنسیم

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
یه سفر داری 😂😂😂چیزی که همه فال گیرا میگن😂😂

😂 نمیخوام سفر تو وضعیت کرونایی 

پوووووول! پول توش نی؟

یه غلیظ تر بخور😐😂

یه عدد ۶۰ می‌بینم 

شاید ینی 

۶۰ ثانیه دیگه یا

۶۰ دقیقه دیگه یا ۶۰ روز یا ماه یا ساله دیگه یه خبر خوب می‌شنوی🙄

بعد یه بال پرنده می‌بینم تو شکل  قاره آفریقای جنوبی😐🤤

شاید ینی دلت میخاد عقاب بشی پرواز کنی 🤔شایدم میری آفریقا بعد کرونا😐 شایدم اون بالنه نمدونم 🙄

شایدم یه عقاب آفریقایی از نزدیک می‌بینی🤔

همینا🤤 صد تومن بده🤚😐😃😆

فقط خدا ...