2777
2789
دوم

چرا می خوا ی سقط کنی البته اگه دوست داری بگو 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم خیلی کوچیکه آخه

خب اینم بچته 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

درداش چقدر بود ؟ چند ساعت طول کشید تا سقط بشه،

من از ساعت ۹صبح شروع کردم چار عصر سقط شد درد من در حد پریود بود ولی بقیه میگن دردای وحشتناکی داشتن بستگی ب بدن خودت داره من خیلی تقویت کرده بودم خودمو از قبل

همسرم دلیل من است. 💜🌱

عزیزم من بچه اولم یکسال و چهار ماهش بود ناخواسته باردار شدم من دانشجو بودم تو اولی مونده بودم شرایط کار شوهرم خاص بود خلاصه سقط کردم البته نظر شوهرمم بود خودم پیشنهاد سقط دادم ولی دوس داشتم شوهرم پشیمونم کنه ولی شوهرم بیشتر ازمن مایل بود الان که به عقب برمیگردم اول عذاب وجدان دارم بعدم میگم درسته شرایطم سخت بود ولی شاید مصلحتم و خواسته خدا بوده چون من به اون چیزای که برنامه ریخته بودم رسیدم ولی آرامش ندارم شاید اون بچه مسیر زندگی منو عوض میکرد

چه خوب‌ .چی بخورم،؟

من از یک هفته قبل ی روز درمیون آمپول مولتی ویتامین میزدم هرروز کلی میوه و خشکبار میخوردم قرصای مولتی ویتامین و پروپرانول ویتامین سی زیاد مصرف کردم آناناس هم همینطور 

یک هفته هم دمنوش های قاعده اور مصرف میکردم روز سقطم بی نهایت ورزش کردم شاید نزدیک هزارتا دراز نشست رفتم دوساعت تمامم حلقه سنگین میزدم برا همین درد نداشتم

همسرم دلیل من است. 💜🌱
عزیزم من بچه اولم یکسال و چهار ماهش بود ناخواسته باردار شدم من دانشجو بودم تو اولی مونده بودم شرایط ...

خیلی سخته این شرایط. من که دارم وا میرم از این حجم فکر و خیال