2777
2789
یکم بغضم میگیره ولی ته وجودم خوشحال میشم واسترس میگیرم ولی میزم همه عزیزانمو میبینم بغلشون میکنم

بشینی خونه بهتره چون عزیزانت نمی ذارن بغلشون کنی از من گفتن 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کوره هناسکم قزات له من 😍😘

خوانکا دلکم 😘چاومی

من یک روستایی کردهستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و توی روستا هم ازدواج کردم 💑خیلیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی ،من دهاتی ام ،دهاتی فحش نیست🌷خجالت آور نیست 😊پنجره ی من هرروز رو به کوه و دشت و درخت و رودخونه باز میشه 😍همه ی گنجشک ها و مرغ و خروس ها پایین پنجره به امید خرده نون های من جمع میشن و سروصدامیکنن☺اینجا لذت هایی رو داریم که  محشره !نون و کلوچه های محلی 😍عکس هایی که پشتش دیوار آپارتمانا نیست و تا چشم کار میکنه طبیعته 😊بازی بچها ،لباسهای رنگارنگ...سادگی و صمیمیت ❤براتون دل شاد میخوام ،قلب مهربون ❤براتون یه روز به یادموندنی توی یه روستا میخوام کنار مردمی که انگار از فضا اومدن و رفتارشون  شبیه مردم شهرنیست🌹 
نههه بغل ممنوع  فاصله ۱/۵ متری رو رعایت کن منو تو پستای قبل بخون ،فقط زنگ زدم 😂

افرین کارت درسته ولی بازم بگی دارم می میرم می گن باشه پس مزاحمت نمی شیم 😂😂

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

کوره هناسکم قزات له من 😍😘

چی نوشتین   

دیدی که سخت نیست تنها بدون من...دیدی که صبح میشود شبها بدون من...این نبض زدگی بی وقفه میزند...فرقی نمیکند با من! بدون من...دیروز گرچه سخت امروز هم گذشت طوری نمیشود فردا بدون من

اولا که مرگ دست خداس و هیچکس نمیتونه قطعی پیش بینی کنه . 

حتی خیلی از مریضای ناجور هم که دکتر ها رد میکنن ممکنه زنده بمونن و عمر طولانی کنن .

ولی بر فرض حرفتون ، توی همون یکساعت ارایش میکنم بهترین لباسامو میپوشم ، اهنگ مورد علاقمو میزارم و پیش عزیزانم وقت میگذرونم . شاید هم برم بیرون و قدم بزنم کل زندگیمو مرور کنم و با خدا مناجات کنم . 💫🌟