2777
2789
عنوان

مجردا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 29 پست
من یکی که دارم کنکور میخونم کنکورم قبول شم بعد چهار سال شاید بهش فک کنم

منم کنکور میخونم 

خسته شدم باز پشت کنکور بمونم فضای خونه منو میخوره

زندگی یک پژواک است آنچه می فرستید بر می گردد❄

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!

با ی عسلی مسلی پولدار اره

کاشت ناخن سبکِ روسی😌❤زیبا و عَسَلی مَسَلی NAIL BY MARAl💅 حافظ سوره قل هوالله احد،   سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ یِ حیوونِ  حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميّه بود. کپِ پنگوئن بود. هميشه هم مثلِ پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه.يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي که مي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کُپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم.خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر. نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد اینکه خوبه بعضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده 

من الان ۳۶ سالمه مجردم بله دوست دارم ازدواج کنم ولی با مردی که واقعا مرد زندگی باشه شما هم عجله نکن به حرف مردم هم اهمیت نده خودت با ارزش هستی پس یه زندگی بارزش باید داشته باشی 

جانانِ من (مادر عزیزم ⚘)سفر کرد،با او برفت جانم⚘
من آرزومه در اولین فرصت ازدواج کنم

خب چرا نمیکنی

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!
اوهوم منم دوس دارم ازدواج کنم،بعضی قسمتای بدنم تیرس،شرایط خونم اصلننن خوب نیس

چند سالته عزیزم

چند سالته عزیزم

۲۰

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    
۲۰

اوووووه خیلی راه داری که هنوز خودت دلت میخواد ازدواج کنی؟ کدوم شهرید عزیزم

اوووووه خیلی راه داری که هنوز خودت دلت میخواد ازدواج کنی؟ کدوم شهرید عزیزم

راستش اصلننن دوس ندارم ازدواج کنم

ینی اگ پولدار بودم یه خونه مجردی میگرفتم و تا اخـــر عمرم مجرد زندگی میکردم

ولی خیلی دوس دارم کلیییی خاستگار داشته باشم

اخه بابام فقط اجازه رفتن ب دانشگا رو بهم میده دیگ تنهایی اجازه ندارم تا سوپرمارکتم برم،واسه همین دوس دارم ازدواج کنم بلکه یکم مستقل شم

اهواز زندگی میکنم

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️