2777
2789

منظورم اینه قبلش ادم نمیفهمه؟ مثلا من الان از صبح تو گلوم‌سوز داره نفس میکشم اون سوز رو حس میکنم چطور  بگم ....

نه تا ۱۰ روز طول می کشه برای همین آدم سالمم ممکنه ناقل باشه

شکلات مال خودمه فقط گاهی میزارمش🍫/어녕하세요/شروع چالش چاقی🌹.من میتونم/به یکدیگر دروغ نگویید.انسان است دل می بندد😔/اگه امضامو میبینی برای روح مامان ترنم و می می ناز صلوات بفرست🌹/l love pizza/  ویبلایک نکن بیچاره  از شدم از بس اعلان ام رو چک کردم😕ای/    روح می می ناز و ماما$$٪٪^"٪٪^

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرم تو مرکز بهداشته عزیزم میگه ۷ هشتا از همکارام گرفتن چون تو مرکز از افراد مشکوک تست میگیرن اونا هم واگیر کردن همشون هم بعد یه هفته خوب شدن برگشتن سر کار

روحیتو نباز خودتو خسته نکن استراحت کن 

نصف استکان سرکه و آب نمک درست کن دو سه ساعت یه بار قرقره کن

بعد ۱۴ روز معلوم میشه کرونا داری یا نه ، ممکنه که با دهن باز نفس کشیده باشی که گلوت میسوزه

بعد بشمار ببین میتونی تا ۱۰ یا ۲۰ ثانیه نفست رو حبس کنی اگه تونستی کرونا نداری

دارچین.آوبشن.زنجبیل هرروز با یکی از اینا دم‌نوشدرست کن بخور...منم دو روزه گلوم یکم درد میکنه همش استرس دارم.دخترم امروز تب کرد مردم از استرس.قرنطینه هم هستم فقط شوهرم میره سرکار سه روز یکبار...