2777
2789
عنوان

علائم!!!

259 بازدید | 24 پست

آلرژی یا همون حساسیت دارم و همش احساس میکنم نکنه علائم کرونا باشه 

مثلا دماغم میخاره و احساس عطسه دارم ،ته گلوم خارش میکنه ،دارم دیونه میشم

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

من دو هفتع اس علاعم آلرژی دارم ، اما نشونه ها کرونا متفاوته ، مثلا تب و عرق شدید و خستگی مداوم 

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خودتو اذیت میکنی؟ هروقت خفه شدی یا سرفه کردی بترس

هر وقت خفه شد که دیگه وقت ترسیدن نداره😂🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

استرسی ک تو داری از صدتا کرونا بدتره. من و همسرم ی هفته بکوب سرفه کردی در حد خفه شدن ولی تب و اینا نداشتیم. مایعات فراوون خوردیم بخور کردیم اب لیمو عسل خوردیم بهتریم. لطفا استرس نداشته باشین

چرا خودتو اذیت میکنی؟ هروقت خفه شدی یا سرفه کردی بترس

باورت نمیشه ،از بس بهش فکر میکنم گاهی اوقات احساس خفگی میکنم اما وقتی عمیق نفس میکشم اصلا سرفه نمیکنم بخدا وسواس فکری گرفتم بهش که فک میکنم سرفه امم میگیره 

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

باورت نمیشه ،از بس بهش فکر میکنم گاهی اوقات احساس خفگی میکنم اما وقتی عمیق نفس میکشم اصلا سرفه نمیکن ...

دوست عزیز بهش فک نکن

⁦❤️⁩

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین