2777
2789
من عشق اولم فوت شد همین چند روز پیش خیلی داغونم

وای من خیلی حالم خراب شد😓

خدارحمتشون کنه وصبربه شماعطاکنه عزیزم 🙏

براثرکرونا؟

همسرتون بودن؟

الهی ما همه بی چاره ایم و تنها تو چاره👆🩶
وای من خیلی حالم خراب شد😓 خدارحمتشون کنه وصبربه شماعطاکنه عزیزم 🙏 براثرکرونا؟ همسرتون بودن؟

بله کرونا گرفت

خواهشا اگه امضامو خوندی دعا کن ک بمیرم از زندگی خستم خیلــــــــــی خسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنع ی روزی دوبارع دل بدی اسم عشق پای ادمی ک رفتع نزار ولی برای احساس خودت ارزش قائل شو  مثلا ...

اون نرفته. ما سه ساله با همیم . خداییش خیلی دوستم داره ولی خودم به این نتیجع رسیدم که آینده ای با هم نداریم. امشب تمومش کردم. میدونم که خیلی ناراحته 

اون نرفته. ما سه ساله با همیم . خداییش خیلی دوستم داره ولی خودم به این نتیجع رسیدم که آینده ای با هم ...

🥺🥺🥺وقتی دوست دار لابد ایندع رو هم میتونع بسازه🥺

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

🥺🥺🥺وقتی دوست دار لابد ایندع رو هم میتونع بسازه🥺

نمیدونم. خیلی اذیتم میکنه. منم خیلی حساسم رو همه چی. اصلا امشب بهش گفتم دیگه جوابتو نمیدم جا خورد. کلا باور نکرد گفت فردا بهت زنگ میزنم. ولی من دیگه نمیخوام جوابشو بدم 😖

نمیدونم. خیلی اذیتم میکنه. منم خیلی حساسم رو همه چی. اصلا امشب بهش گفتم دیگه جوابتو نمیدم جا خورد. ک ...

چرا پسرا اینجورین ؟خیلی ادمو اذیت میکنن🥺

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

چرا؟

سر چیزای خیلی الکی. من حساسم اونم اذیتم میکنه . واقعا عاشقشم ولی ترجیح میدم همینجور عاشق بمونم تا اینکه خودمو بدبخت کنم باهاش😖😖

از همون اول اشتباه کردم کاش هیچوقت باهاش ارتباط نداشتم 

چرا پسرا اینجورین ؟خیلی ادمو اذیت میکنن🥺

خیلی واقعا. اصلا ناراحتی من براش مهم نیست. الان اینقد گریه کردم ولی عین خیالش نیست گرفت خوابید. منم تصمیم گرفتم بزارمش کنار. از فردا گوشیمو یه مدت خاموش میکنم جوابش نده. خدایا کمکم کن 

سر چیزای خیلی الکی. من حساسم اونم اذیتم میکنه . واقعا عاشقشم ولی ترجیح میدم همینجور عاشق بمونم تا ای ...

والا چی بگم

اگه واقعا چیزا الکیه ک میشه حلش کرد.ولی ب نظر میاد دچار عشق در یک نگاه شدید ولی اخلاقتون سازگار نیست.خب دیگه صلاحم همینه.

خیلی واقعا. اصلا ناراحتی من براش مهم نیست. الان اینقد گریه کردم ولی عین خیالش نیست گرفت خوابید. منم ...

هعیییی اینقد دلم میگیره ،دام نمیخواست هیچوقت دل ببازم میترسم خیلی همش ترس از دست دادن دارم با اینکه مطمئنم 

از بس ک دور و اطرافم شکست دیدم تو دیدم تاثیر بد گذاشتع

خدا کمکت کنع مهربون از خدا میخوام هر چی صلاحتع بش

مردا کلا درک پایینی دارن از ما زنا احساسای ما براشون توخالیع و بچگونس