2777
2789
عنوان

خانما و دخترا شما هم اینجورید؟؟

191 بازدید | 33 پست

من یه مسئله ای همین الان یهویی ذهنمو درگیر کرد!

اگه مثلا شوهرتون یا فردی که باهاش دوستید مثلا پیج زن رونالدو رو فالو و عکساشو لایک کنه ناراحت میشید؟؟!با توجه به اینکه توی عکساش لباساش خیلی بازه(خواهشا جدی بگید و بحثو به شوخی نکشید،مرسی! :) ) 

قرنطینه_فشار_اورده# 😑

لطفا واسه نیتم یه صلوات بفرستید :)🌹

نه 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بار شوهرم عکس گربه رو  لاک کرد کشتمش

بابا این چه تاپیکیه

اثرات_قرنطینه#  

من ستاره بنفشم... متوجه شدید؟ بنفش. بنفش رنگ پادشاه ها و ملکه هاست من یک ملکه هستم. روانپزشک و مشاور خانواده و روانپزشک کودک هستم.اگر سوالی داشتید(درباره روانپزشکی) درخدمتم.دوست عزیزم که داری امضام را میخوانی برای روح می می ناز و مامان ترنم صلوات بفرست.مامان ترنم به همراه همسر و دختر 4 ماهه شان در سال 89 در صانحه سقوط یک هواپیما جانشان را از دست میدهند. می می ناز به دلیل سرطان سینه از دنیا رفتند. تو که دل مهربونی داشتی و برای شادی آن دو دوست نی نی سایتی صلوات فرستادی حالا برای شادی روح آلا کوچولو دختر دوست نی نی سایتی مان مامان آلا صلوات بفرست. آلا کوچولوی 1/2 ساله به دلیل مشکل ریه از دنیا رفتند. تو ای کسی که امضای مرا خواندی و برای افرادی که گفته شد صلوات فرستادی من دعا میکنم حاجت تو براورده شود. تو هم برای براورده شدن حاجت من دعا کن.
نه نمیشم همین الان داشتیم با هم عکسهای زن ارسطو رو میدیدیم و لایک میکردیم

بازیگرای ایرانی که نه،منطورم اونایی بود که خیلی عکساشون بازه،مثلِ دنیا جهانبخت و کارداشیان و اینا

لطفا واسه نیتم یه صلوات بفرستید :)🌹

خداااااا را شکرررررررر از دار دنیا ی واتس اپ داره اونم برای تماس تصویری با خودم

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....