2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 93 پست
راست میگه من کسیو میشناسم که خط گوشیش به نام زنش بود ولی با دوست زنش رابطه داشت.

راستش قبلا یه بار گفتم بهت شک دارم  میگه به هرکی بگی  باور نمیکنه ... ولی من از بعد بارداری همش بهش شک دارم

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اثرات بارداری و این کرونای وامونده اس.😂

وایییی خدا کنه ..ارامش بیاد سراغ

کارشناسی ارشد مترجمی 🍫خانه دار🍫ورزشکار 🍫 تایپک ها انرژی مثبت تگ‌کنید 🍫قدیمی اینجا از سال نود و چهار‌ 

خب شما بیان کنید اسی انجام بده

ببین من خودم اصلا به مردا اطمینان ندارم ولی هیچ وقت همچین کاری نمیکنم.خیلی راحت میشه از سردی و کم محبتی مرد فهمید چه خبره.این بنده خدا که شوهرش بدتر گرم شده.بعدم چرا الان تو بارداری ترس بیوفته به جونش این چیزایی که اسی میگه مشخصه شوهرش از سر بی کاری اینکارارو میکنه نه خیانت.

نه مجردم،دلم آتیش میگیره وقتی خانومای کشورم رو میبینم که انقدر مظلومن😔

شما خیلی شکاکی  به نظرم مثل شما بودن درست نیس  

شما خیلی شکاکی  به نظرم مثل شما بودن درست نیس  

نه عزیزم قصد جسارت ندارم ولی کاش زنای سرزمینم قدر خودشون رو بدونن⁦❤️⁩من خوب همجنسای خودمو میخوام،رشتمم روانپزشکیه چیزایی که میگم الکی نیستش

نه عزیزم قصد جسارت ندارم ولی کاش زنای سرزمینم قدر خودشون رو بدونن⁦❤️⁩من خوب همجنسای خودمو میخوام،رشت ...

اگر رشتت روانپزشکیه واقعا خیلی تند میری ... حقیقتش من از شوهرم سر ترم اما اون مالی خیلی حمایتم میکنه اما این تو گوشی بودناش رو مخه خب 

شما خیلی شکاکی  به نظرم مثل شما بودن درست نیس  

خیالت تخت شوهرت بره سر کار همه چی حله.الان همه همینجور شدن.من خودم شب تا ۱۲ بیدار بودم الان تا صبح خوابم نمیبره به جاش تا ظهر خوابم.به نظرت شوهرم باید بهم شک کنه.ریتم همه زندگیا ریخته به هم.شما سعی کن این مدت که شوهرت خونه اس محبتتو بیشتر کنی.مرد تو خونه بمونه کلافه میشه.

خیالت تخت شوهرت بره سر کار همه چی حله.الان همه همینجور شدن.من خودم شب تا ۱۲ بیدار بودم الان تا صبح خ ...

من خونه نیستم اخه از خواب بیدار میشم میرم طیبقه پایینپیش مامانم  استراحت دارم  برا بارداری تنهایی حوصلم سر میره .. بعدش هم شوهرم میگه حوصله ندارم این روزا

اگر رشتت روانپزشکیه واقعا خیلی تند میری ... حقیقتش من از شوهرم سر ترم اما اون مالی خیلی حمایتم میکنه ...

اگه رشتت روانپزشکیه یعنی چی،خب روانپزشکیه ،عزیزم من یه مواردی از خانومای که مراجع میکنن مطبم یدم که بگم از تعجب دهنتون باز میمونه منم شکاک نبودم،تعداد پرونده ها در این باره زیاده برا همین مجبورم از این زاویه نگاه کنم,برا همین خواستم با اینکار خیال خودتو راحت کنی،امیدوار بد برداشت نکنی عزیزکم💜

اگه رشتت روانپزشکیه یعنی چی،خب روانپزشکیه ،عزیزم من یه مواردی از خانومای که مراجع میکنن مطبم یدم که ...

حالا از این بگذریم..فوبیای زایمان طبیعی اشنا پیدا کنم راحت میدن نامه و برا سزارین گیر نمیدن؟