2777
2789
عنوان

شوهرم فقط منو مقصر ميدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 2260 بازدید | 37 پست
واقعا اگه مردا ميدونستن زنا بخاطر عشق و علاقه به زندگيشونه كه ميگذرن و پيش قدم ميشن خيلي خوب ميشد نه ...

عزیز بزار بیاد به پات بیافته فردا فکر میکنع همه زنا مثل توان اکثر خیانت ها از اینجاها شروع میشه همیشه بزار مرد منت بکشه نه تو بازم معذرت میخوام تو زندگیت دخالت کردم

امپراطور احساس
از جایی که من میدونم مرد به زن نیاز داره بهش رو ندی پاتم میبوسه بخدا خاله زنک نیستم ها مهندسم فعلا ک ...

خوبه باز يكي از جنس خودشون اينجاست واهنمايي كنه

والا ادم از كار مردا سر در نمياره 

يجورين😐

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز بزار بیاد به پات بیافته فردا فکر میکنع همه زنا مثل توان اکثر خیانت ها از اینجاها شروع میشه همیش ...

نه خواهش ميكنم باشه همين كارو ميكنم

فقط يه قيمت حرفت كه گفت خيانت از اينجا شروع ميشه يني چي؟

كلا تو هربحثي كه پيش بياد منو مقصر ميدونه يه بار قهر بوديم يني من ١٠٠درصد حقو به خودم ميدادم  ...

دقیقا شوهر منم همینجوری با عملش میفهمم که پشيمونم اما به هیچ وجه غرورش اجازه نميده عذرخواهی کنه حتی تا يه ماهم قهرو پیش بردم اما بازم عذرخواهی نکرد

خوبه باز يكي از جنس خودشون اينجاست واهنمايي كنه والا ادم از كار مردا سر در نمياره  يجورين😐

زن ها فکر میکنن همه مردهای اینجا خاله زنکن متم میتونستم اسم زن بزارم بیام خیلی هم اونطورن ولی من رکم

امپراطور احساس
دقیقا شوهر منم همینجوری با عملش میفهمم که پشيمونم اما به هیچ وجه غرورش اجازه نميده عذرخواهی کنه حتی ...

واقعا براشون متاسفم كه غرورشونو بيشتر از زن و زندگيشون دوست دارن

نه خواهش ميكنم باشه همين كارو ميكنم فقط يه قيمت حرفت كه گفت خيانت از اينجا شروع ميشه يني چي؟

یعنی بعضی از ما مردها فکر ممیککنیم زنمون که دوستمون داره از سر وظیفه  ش وتکراری میشه ودنبال یکی دیگه میرییم حواست یکم بیشتر باشه به زندگیت

امپراطور احساس
والا سر چرت و پرت هميشه من دلم تنگ ميشه ميرم سمتش اما نميخوام ديگه

منم با شوهرم حسابی قاطیم چندبار اومدسمتم محلش ندادم ولی دلم تنگیده براش حرصمو درمیاره من به خاطرکرونا خونه هیچکس نمیرم خانوادمم نمیان ولی خانواده اون و داداشش