2777
2789
میترسم عقده ای شه...  

همه چیز به نوع برخورد شما برمیگرده، جلوش ناز و عشوه نیا، با دست پس نزن که با پا پیش بکشی، خیلی ساده و منطقی بهش بگو معذرت میخوام این حرف رو همون اول نگفتم ولی من حسی بهت ندارم.حتی بگو که خودم هم قبلا چنین تجربه ای داشتم و راحت با این قضیه کنار اومدم. بعد بهش بگو امیدوارم هردومون آدمهای مناسبی جلو رومون قرار بگیره. اگه همه نکات رو رعایت کنی مشکلی پیش نمیاد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم اون تا الان چجور عشقشو ابراز کرده 

خب میدونی راستش ما فامیلیم... وقتی بچه بودیم خیلی خیلی صمیمی بودیم اما وقتی نوجوون شدیم اون خیلی بهم بی محلی می‌کرد در حدی ک حتی سلامم نمی‌داد اما هر وقت سرم رو بلند میکردم می دیدم داره نگام میکنه و سریع سرشو بر می‌گردوند و همیشه مواظبم بودش الانم که چند سال گذشته اومد و اعتراف کرد اما من فکر میکردم منو به چشم خواهرش میبینه! 

خب میدونی راستش ما فامیلیم... وقتی بچه بودیم خیلی خیلی صمیمی بودیم اما وقتی نوجوون شدیم اون خیلی بهم ...

یاد دوران فلاکتم افتادم 

شما میگی از کجا معلوم راست میگه 

اونی که نیتش خیره بالخره یه روز پا جلو میذاره و میگه 

که گفته 

بعدشم این نه یکی دیگه. چجوری حرفشو باور میکنین؟ از کجا معلوم اون یکی ول نکنه! اینجوری تا آخر عمر همش تو شک و دودلی میمونین که داره راست میگه؟ 

نهایتا تمایل شما باعث میشه اون قدم های بعدی رو برا اثبات علاقه ش برداره 

و برعکس اگه بی محلی ببینه، عکس العملی نخواهد داشت 

شاید سرخورده بشه. شاید فراموش کنه. شاید....