2777
2789

سلام خانوما امشب شب ولادت قمر بنی هاشم پسر امیر المومنین و یکی از بهترین روز های سال هسته، هرکس هرچقدر میتونه به نیابت از آقا ابوالفضل صلوات هدیه کنن به مادر گرامیشون حضرت ام البنین،

کسایی که مشکل دارن حاجت دارن میخواستم بگم اگ واقعا ناامید شدین آقا ابوالفضل رو از ته قلب صدا بزنید من خودم چندسال پیش ی مشکلاتی داشتم ک شاید اگ بگم هیچکس باور نکنه از وقتی متوسل شدم به ایشون زندگیم از این رو به رو شد خیلی معجزات دیدم ازشون خییییلیییی جاها حضورشون رو حس میکنم ترخدا هیچوقت از آرزو هاتون ناامید نشید به آقا متوسل شید آقا حال ناامید هارو خیلی خوب میفهمه، اگر خواستیم یکی از معجزاتی ک از نظر خودم معجزه بود بهتون میگم و شماهم متوسل شید برامنو شوهرمم شدیدا دعاکنید اگر جایی دلتون شکست و آقا رو صدا زدین ممنونم ازتون 

صلوات# هدیه به باب الحوائج (آقا ابوالفضل العباس) 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

معجزات چي بود عزيزم 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

چطوري متوسل شدي😢

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

میشه تعریف کنی عزیزم

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍
فداتشم ببخشید عزیزم 

نه عزیزم ممنونم ازت. گفتی حال ناامیدارو خوب مبفهمن دلم گرفت

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
معجزات چي بود عزيزم 

یکیش این بود شوهرم دوسال پیش ب هر دری زد ک ی زمین بخریم با قیمتی ک ب پولمون بخوره ولی پیدا نمیشد نبود شبی ک من با گریه خاب نرم همیشه میرفتم کنار تکیه ابوالفضل میگفتم یا ابوالفضل بده بهمون ی جا خیلی خوب ی زمینی ک  ب پولمون بخوره، چندوقتی گشتیم پیدا نمیشد یا اگ پیدا می‌شد یا سند مشکل داشت یا کنسل میشد آخرش یجا زمین خریدیم ک دقیقا در خونمون رو ب روی مسجد ابوالفضل هسته یعنی درو باز میکنیم در تکیه ابوالفضل رو می‌بینیم این موضوع از نظرم واقعا معجزه بود هروقت رد میشم میگم یا ابوالفضل این. واسه من معجزه بود ک هزار جا زمین پیدا کردیم ولی قسمت نشد آخرش یجا کنار خودت قسمت ما شد 

2790
2778
2791
2779
2792