2777
2789
عنوان

ناهااار😋

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه بیدار شدم غذای دیروز داریم😁🤦

خدایا بابت همه چی شکرت🤲🏻 خدا رحمان و رحیم هست، به منم نی نی داده😍تو تاریخ400/02/24 بی بی چکم مثبت شد😍خدایا خودت نگهدار فندوقم باش میدونی که۲۳ماه منتظربودم،خدایا ازت میخام به بزرگی خودت هرکس مثل من منتظر معجزه از جانبت هست،به حق بزرگیت دلشو شاد کن،الهی آمین🤲🏻💐😘
بادمجون پلو؟ چطوری ؟

من بادمجان حقله ای خرد میکنم سرخ میکنم مرغم سرخ میکنم ادویه میزنم میچینم لای زیره پلو چنتا گوجه هم کبابی میکنم میارم پای سفره همراه پلو میخوریم خیلی خوشمزه اس

یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم
اره منم مگه باید همش کار کنیم همینجوری هم وقت نداریم

اره دیگه کلی وقت ادم گرفته میشه مواد غذایی هم الکی هدر میره .. از این بدتر فکر اینکه چی درست کنیم اونم روزی دو بار ادمو روانی میکنه

🕊️💔🥀

بادمجون پلو چیه

من بادمجان حقله ای خرد میکنم سرخ میکنم مرغم سرخ میکنم ادویه میزنم میچینم لای زیره پلو چنتا گوجه هم کبابی میکنم میارم پای سفره همراه پلو میخوریم خیلی خوشمزه اس

یه روزی تو بچگیامون رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدانیم آخرین بار بوده 😢 کی فکرشو میکرد یه روزی با آدمهایی حرف بزنیم که شاید تا آخر عمرمون حتی نبینیمشون😍 ستاره مامان کیوانم🐣ستی 77سابقم
نوش جون باید امتحان کنم

عالیه حتنا امتحان کن با سالاد شیرازی بخور 

ناهار فیله سرخ کردم شام لازانیا درست میکنم

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..