خانوما من یکم کیک بلدم درست کنم .(کیک تولد ) حالا اونقدم خوب نیستا ولی از اون به بعد خانواده همسرم هر مناسبتی دارن بهم میگن کیک درست کن واقعا موندم چطور بپیچونمشون حالا مادرشوهرم خودشم بلده کیک شکلاتی و اینا درست کنه ولی نمیخواد به خودش زحمت بده. . الان من خونه نیستم خونه مادرمم کلا . همسرم رفته سرکار بهم زنگ زده میگه مادرم گفته کیک واسه روز جانباز نمیدونم یا پاسدار یا چی چی درست کن چی لازم داری تا بیارم . خوب من واقعا حسشو ندارم . من واسه تولد خواهرم که چقد برام عزیزه کیک درست نکردم رفتیم خریدیم چون نه وقتشو داشتم نه حسشو. من ادمیم حس چیزی بیاد میرم سمت یکاری نکه به اجبار . یا مثلا همین تولد همسرمم حس کیک نبود ولی براش شام چند نمونه و خوشمزه درست کردم . خانواده خودش کیک خریدن براش تولد گرفتن برا من اصلا یه تیکه هم ندادن . اونوقت من واسه هرکدوم از داداشاش گفتن کیک درست کردم . ادمایی هستنم همه چیو به مسخره میگیرن با یه حالتی میگن ادم بهش برمیخوره.پارسال واسه روز جانباز درست کردم یه سرباز روی کیک کشیدم لباسش رو سبز رنگ کردم . میگن این چرا اینجوریه بابای ما که لباسش سبز نبوده و میخندیدن 😑.گفتم والا من که نمیدونم.حالا من چیکار کنم اینهمه روم حساب نکنن . دلم نمیخواد بشه وظیفم هرکاری🤨 به راهکار خوب بدین که برنخوره بهشون ولی از سرشونم بیوفته این اخلاقشون . همین چند وقت پیشم باز براشون درست کردم . اون موقع هم شوهرم زنگ زد گفتم من حسشو ندارم ناراحت شد گفت اوکی خدافظ😐 والا من مامانمم که بزرگم کرده بهم اینهمه کار نمیده که اینا میدن