2777
2789
حق طلاق به درد نمیخوره

زن پسر عموم داره خودکشی میکنه طلاق بگیره 

طلاقش نمی دن 

حتی مهریه اش رو می بخشه 

مونده خونه باباش ی ساله 

داد گاه تهش بهش تمکین زده گفته برگرد برو خونت 

اونم راه چاره ای نداره مهرشو گذاشته اجرا 

هر 5 ماه ی سکه ب چ دردش میخوره اخه 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

زن پسر عموم داره خودکشی میکنه طلاق بگیره  طلاقش نمی دن  حتی مهریه اش رو می بخشه  م ...

نیاز به خودکشی نیست . بخشش مهریه هم نمیخاد. بره سر خونه و زندگیش .  بعد یه کاری کنه که شوهره با التماس بیاد و طلاقش بده.

هم طلاق بده هم مهریه . 

بستگی به شرایط داره. حق طلاق برای شخصی خوبه که تمکن مالی داره احتیاجی به مال شوهر نداره پس مهریه به دردش نمیخوره مگر برای اینکه بخواد اموالی که توی زندگی اورده رو پس بگیره.

آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست.
نیاز به خودکشی نیست . بخشش مهریه هم نمیخاد. بره سر خونه و زندگیش .  بعد یه کاری کنه که شوهره با ...

شوهرش ادم حسابش نمی کنه ک 

دختره عالیه 

مرده ص میره خونه باباش تا شب میخوابه خونه باباش 

شب هم میره خونه خودش تا صب میخوابه 

شام و ناهار هم خونه باباش میخوره مرده 

اصلا براش مهم نی زنش بره ولگردی 

بره عیاشی 

خونه باشه 

خونه نباشه 

بیاد 

نیاد 

عموم رفته خونه بابای دختره 

با کله بابای دختره رفته تو شیشه 

شیشه خورده برداشته می خواسته بزنه ب شکم عموم 

گفته با این همه بی احترامی بازم طلاق نمی دین 

عموم گفته نعععععععععع 

عروسمونه 

البته عموی همسرم هستن 

دیگه اینهمه توضیح دادم 

دارن دیووونه میشن خانوادگی خانواده عروس خانوم 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
شوهرش ادم حسابش نمی کنه ک  دختره عالیه  مرده ص میره خونه باباش تا شب میخوابه خونه باباش& ...

اول ممنون از توضیحات.

بخشی از قضیه مربوط به اینکه سر لج افتادن. و می خوان بگن حرف حرف ماست. 

بنابراین بره سر خونه و زندگیش. بعد یه آبرویی ازشون ببره. هم طلاق میدن. هم مهریه. فقط کمی زمان می خاد و ...