2777
2789
از وقتی کرونا اومد فهمیدیم کشورهای اروپایی ظاهر شیک و فریبنده ای دارن ولی شعور و فرهنگ ندارن فقط هم ...

غالبا تهراني نبودن ساكنين تهران بودن كه عيدها ميرن ديدن خانواده! چقدر تاپيك زدن مجبور شديم بريم خانواده ها اصرار كردن. 

اره ايراني ها انقدر مصيبت كشيدن ديگه ابديده شدن زود هول نمي كنن  

واقعا فكر كردي با زدن اين حرف ترسونديشون نشستن خونه؟! اوني كه تو اين شرايط بخواد بره كارش از اين حرف ...

آقا من غلط کردم اصن برین مسافرت😐😐😐هر چی بگیم یه مخالف پیدا میشه یا خدا اینا دیگه چی هستن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای دارم دیوونه میشم یه پیرزن تو روستای بغلی مرده بعدازظهر می خوان برن فاتحه ش خانواده م😐🤕

دارم دیوونه میشم از دستشون😔

فقط خانواده من نمیرنااااا همههههه میرن...

کاش یکم عقل داشته باشن این مردم😓

قول میدم تو سال جدید کمتر عصبی بشم😫 قول میدم بیشتر درس بخونم...قول میدم قبل حرف زدن فکر کنم...قول میدم با کسی بحث نکنم...قوووول میدم😚😊😃😉❤💙🌷۲۹ اسفند ۹۸
وای دارم دیوونه میشم یه پیرزن تو روستای بغلی مرده بعدازظهر می خوان برن فاتحه ش خانواده م😐🤕 دارم د ...

چی-بگم#  

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
از نظر من کسایی که قبل عید راه افتادن توی بازارها خیلی بی شعورترن از کسایی که رفتن سفر بابا طرف رفته ...

وقتی اسم ویلای خودمون و فقط خانواده خودم و همسرمو می شنوم کهیر میزنم😐

قول میدم تو سال جدید کمتر عصبی بشم😫 قول میدم بیشتر درس بخونم...قول میدم قبل حرف زدن فکر کنم...قول میدم با کسی بحث نکنم...قوووول میدم😚😊😃😉❤💙🌷۲۹ اسفند ۹۸
آقا من غلط کردم اصن برین مسافرت😐😐😐هر چی بگیم یه مخالف پیدا میشه یا خدا اینا دیگه چی هستن

من گفتم برن مسافرت؟ واقعا عجب دركي از كامنت من داشتي! من ميگم همون عكس پرستارها كافي بود تو حيطه پزشكي با خوندن فقط يه تيتر كلي نظر نديم! اصلا همه ريشون از كار مي افته مي ميرن يا خدا تو ديگه كي هستي!

من گفتم برن مسافرت؟ واقعا عجب دركي از كامنت من داشتي! من ميگم همون عكس پرستارها كافي بود تو حيطه پزش ...

باشه هر چی تو بگی حوصله جر و بحث ندارم