2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 37 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من ازدواج نکردم روابط اجتماعیم انقد کمه ک خواستگار سنتی دارم فقط از اونا ک حتی ندیدن چ شکلیم 

نکنه چون ندیدی نمیذاری بیان.بخداهیچی نمیشه بذاربیان.من خودم سنتی ازدواج کردم ولی دوماه قبل جواب مثبت باهم تلفنی درارتباط بودیم.عاشق همیم

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝
خیلی سخت میگذره هنوز خودم راه کاری براش پیدا نکردم خیلی دوس دارم دوست صمیمی و پایه و باحال داشته باش ...

گاهی وقتا فک میکنم رو کل زندگیم تاثیر بدی گذاشته . اعتماد ب نفسمو اورده پایین ...

من گروه خونیم o+ هست این گروه خونی به همه ی گروهای خونی میخوره برا همین باهمه افراد جوشش دارن 

من تاقبل از شغلم زیاد با کسی نمیجوشیدم حرفه من خیاطی هست از زمانی ک اومدم تو کار روابط عمومی بسیار عالی دارم ...باید بیای تو جامعه توکار و اجتماع درست میشی...الان من باخانواده ی همسرم خیلی جوشش دارم وقتی ادم بجوشی باشی همه دوستت دارن سعی کن تومیتونی اسی

جزعشق،،،،،جهان،نکته ی ارزنده ندارد.......
نکنه چون ندیدی نمیذاری بیان.بخداهیچی نمیشه بذاربیان.من خودم سنتی ازدواج کردم ولی دوماه قبل جواب مثبت ...

حس خوبی ندارم ب ازدواج اینجوری . البته تازگی ب خود ازدواج هم حس خوبی ندارم 

من حس میکنم بیشتر خجالتی هستی تا نجوش اول باید خجالتی نباشی تا بتونی با مردم راحت خو بگیری حالا جایزم نیست ادم باهرکسی خو بگیره ولی گاهی لازمه

جزعشق،،،،،جهان،نکته ی ارزنده ندارد.......
من گروه خونیم o+ هست این گروه خونی به همه ی گروهای خونی میخوره برا همین باهمه افراد جوشش دارن  ...

من 4 سال دانشجو بودم اما همش با ادمای ثابتی در ارتباط بودم الان ک درسم تموم شده با همونا هم درارتباط نیستم . 😁