2777
2789

با بدبختی ۷ ۸ کیلو کم کرده بود

خاک تو سرم

خاک تو سر کرونا

مرگ.بر.آمریکا# 😑😑😑 

بنده خانوم آقای عشق هستم😍😍😍پیشاپیش از اینکه عضویتم رو تبریک نمیگی سپاسگزارم چون چن تا کاربری ترکوندم و پیشکسوتم😄😐

کاش جامون عوص میشد

بای اشتباه بزرگ عاشق شدم .. زندگیم شد ترس از دست دادن آدمی که همین الانم از دست رفت است ...میدونم مال من نیست ولی دوسش دارم دیگه.. میدونم مال مردم خوردن نداره ولی عشق دیگه ...به قول شاعر اگه دل عقل داشت که دیگه اسمش دل نبود...روزام با فکر اون روزایی که قرار نباشه میگذره ولی حالم خوبه .. برا دلم دعا کنین ...برا دلم تو اون روزایی که دیگه واقعا ندارمش....دوسش دارم و دوستون دارم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم از ۵۶ کیلو رسیدم به ۵۸ .‌. با هزار بدبختی لاغر کرده بودم قدم ۱۶۷

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”
این هشتک چی بود اونوقت!

همینجوری

آخه ملت ما عادت دارن ته همه چی یه مرگ بر فلان رو بکنن

بنده خانوم آقای عشق هستم😍😍😍پیشاپیش از اینکه عضویتم رو تبریک نمیگی سپاسگزارم چون چن تا کاربری ترکوندم و پیشکسوتم😄😐
تو ۴۰روز ده تا اضاف شدم به خدااا مگه میشه؟؟؟؟؟خودم هنگم

آره میشه خوااااهر میشه😢

شکم دراوردم😭😭😭

الان عکس شکممو بذارم زخم و زیلی میشی😢

همینجوری آخه ملت ما عادت دارن ته همه چی یه مرگ بر فلان رو بکنن

پس درود به همه دنیا که به امید خدا سلامتی و رحمت فرود بیاد رو سرمون😘

نیازی نیست انسانها را امتحان کنید کمی  صبر کنید خودشان امتحانشان را پس میدهند 
آره میشه خوااااهر میشه😢

من تیرویید دارم

به حدا امشب آنقدر گریه کردم

گفتم خدایا ما تو خوردن هم حسرتیم

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
من تیرویید دارم به حدا امشب آنقدر گریه کردم گفتم خدایا ما تو خوردن هم حسرتیم

منم تیروئید دارم😭😭😭