2789
من مطمئنم ک اون غریبه است 

خداکنه نباشه😆 چون باهم وارد شدن معلوم بود باهمن منم ب مامانم اینا گفتم این زنه گیه باهاشه نا که نشستن

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
بازنش حرف میزد یعنی؟

نه بابا غریبه بود طرف 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چرا اجازه داده بود مرد غریبه و نامحرم براش خرج کنه ‌‌؟! این چیزا چیه؟ 

فک کن اونم درست کردنه دندون اونم ۲۰ ۳۰ میلیون. قالتاق خانوم کپیه برادرو پسرشه

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی

حالا ی سوال مگه بهبود آفریقا نبود پس پرواز مستقیم ب ایران نداره ؟ چرا بهبوود تو ترکیه سوار هواپیما شد 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫
ترانزیتش بوده شاید

ینی چی ؟

والا رحمت خیلی مرد خوبیه

نجیب مهربون دست دلباز . دیگه چی میخاد. حقش بود از بس ادیتش کرد خدام ازش گرفتش. حالا بمونه با بهبود جونش

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی