2777
2789
امروز بیشتر تاپیکا راجعبه چاقی بودم همشونو خوندم بیشترشون شربت راسیپ رو معرفی کرده بودن میخوام بگیرم ...

فقط فوق العاده خواب آور

همیشه پر از مهربانی می مانم حتی اگر هیچکس قدر مهربانیم را نداند، من خدایی دارم که بجای همه برایم جبران می کند...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگی چه‌ چیزایی میگفت که بخوری منظورم اینه‌که رژیمش پر هزینه س مثلا بگه‌ هر روز موز و خرما و آجی ...

اجیل اخر شب۵۰گرم.که من نخوردم.داشتیم ولی میلم نمیکشه.

قرص مخمر ابجو روزی دوتا بین غذا که از داروخونه خریدم۳۰هزار تومن شد.اکثرا چیزایی که تو هر خونه هست.موز و بستنی اینا نداره.گفته میوه حالا هر چی خواستی بخور.البته من تقریبا ۷۰درصد برنامه رو رفتم و دو کیلو اضافه شدم.خرما هم روزی۷تا نوشته.

۶۰تا سوال پرسید باتوجه به مزاجت برنامه رو داد مثلا من معدم درد میکرد طبق اون برنامه داد

من از بچگی تو حسرت چاقی بودم از ماه محرم دیگه تصمیم گرفتم رژیم درست و حسابی بگیرم غذامو زیاد کردم ...

من ی بار این کارو کردم،فقط خرج دندونپزشکی موند رو دستم😂چاق نشدم ولی 3تا از دندونام خرابید.رژیمم رو من تاثیر معکوس داره

چلق کننده هست شما استفاده کردی

برا من دکتر رژیم داده بود در عرض ۲ماه ۴کیلو اضافه کردم ولی دیکه ادامه ندادم لاغر شدم

همیشه پر از مهربانی می مانم حتی اگر هیچکس قدر مهربانیم را نداند، من خدایی دارم که بجای همه برایم جبران می کند...
من ی بار این کارو کردم،فقط خرج دندونپزشکی موند رو دستم😂چاق نشدم ولی 3تا از دندونام خرابید.رژیمم رو ...

من صورتم حیلی جوش میزنه تازگیا

شیرینی جاتو تازه شروع کردم 

ولی زیاد نمیخورماااا قبلا اصلا نمیخوردم

منتظره معجزه ی خدا