2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنین🙏🙏🙏🙏

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 27 پست
یکم سردرد میاره ولی خیلی خوبه یه شب در میون نزدیکی داشته باش و امپولاتم سر ساعت بزن استرسم ممنون عصب ...

ب من فقط یک آمپول داده گفته ۱۴سیکلم بزنم با قمر در عقرب نمی‌دونم چکار کنم

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پریودت نا منظمه

یک دو روز اینور اونور میشه ماه قبل ۲۵روزه بود این دفعه ۲۶ روزه

انشالله  به امید خدا و ۱۴ معصوم منم به زودی تیکر بارداری میزارم یک صلوات برام میفرستی به نیت اینکه خدا بهم نی نی سالم صالح بده🙏🙏🙏میدونم این‌مته من مامان‌میشم خدایا شکرت خدایا شکرت ۱۹/۱۱/۱۴۰۰
اسم امپول چیه

اچ سی جی .روش نوشته ۵۰۰۰واحد گنادوتروپین

همون امپوله برا ازاد سازیه ایشاله که نتیجه بگیری

اگه روز ۱۵سیکلم بزنم عیب داره چون شب قبلش قمر در عقربه نمیشه برم اقدام

[QUOTE=130204501]اگه روز ۱۵سیکلم بزنم عیب داره چون شب قبلش قمر در عقربه نمیشه برم اقدام[/QUOTEنه مشکلی نداره فک کنم یه روز چون ۳۶ ساعت بعد زدن امپول تخپک ازاد میشه و اگه اسپرم تو رحم باشه لقاح صورت میگیره

[QUOTE=130204501]اگه روز ۱۵سیکلم بزنم عیب داره چون شب قبلش قمر در عقربه نمیشه برم اقدام[/QUOTEنه مشک ...

ببخش انقد سوال میپرسم بعد آمپول باید شب درمیون اقدام برم یا از بعد پاکی

مگه الان پریودین؟؟؟ من بعد پریودم امپول و زدم  نه خواهش میکنم😍

آره امروز پری شدم از ۵ پری میخام انشالا لتروزول بخورم ۱۴ سیکلم آمپول بزنم انشالا خبر بارداری شما رو بشنوم بعدم خودم هیچ وقت ناامید نمیشم 😍😍

این قرص حالتون رو بد نمیکرد؟؟من قرص جلوگیری خیلی حالمو بد می‌کنه می‌ترسم اینم همین جور باشه

نه عزیزم. بنظرم قرص سازگاری هست و‌اذیت نمیکنه.

اگرچه کلا قرص های ضدبارداری هم برام تهوع اور نیست.