2789
عنوان

یارانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1631 بازدید | 144 پست
ن چون باردار بودم میترسم دوباره شوهر کنم باردار بشم.کلا میترسم.بعدش بچم کوچیکه.شاید بگیرنش ازم

قرار نیس که یه اتفاق دوباره بیافته 

بعدشم اگه موقعیت خوب داری ازدواج کن

نگران بچه ت هم نباش

بر ما گذشت نیک و بد اما تو روزگار ، فکری به حال خویش کن این روزگار نیست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هرچی بهشون بگی که نخورن فایده نداره .اگه واقعا به حرفت گوش میده راضیش کن نخوره

گوش نمیکنه من نگفتم فقط یبار گفتم زیاد نخور کفت باشه هر چند وقت میخورم کسی ک میخوره میخوره دیگه زیادم گیر بدم فوقش ازمن قایم کنه😢هنوز عقد نکردیم ولی این تاپیکو خوندم ته دلم پشیمون شدم😢

ماهم بیمه نیروهای مسلح بودیم اما سرپرستمون پدرشوهرم بعد نامزدیمون درجا منم زیر مجموعه خودش قرار داد ...

من که متوجه نشدم .اگه بیمه داشتید و حق بیمه میدادین

بهتون ماهانه چیزی نمیدن ؟

من که متوجه نشدم .اگه بیمه داشتید و حق بیمه میدادین بهتون ماهانه چیزی نمیدن ؟

سرپرستمون پدرشوهرم بود  .یعنی از حقوق پدر شوهرم هرماه کم میشد بخاطر همین میگم چیزی بهمون نمیدن چون شوهرم چیزی نمیداد پدر شوهرم هرماه از حقوق خودش میداد

قرار نیس که یه اتفاق دوباره بیافته  بعدشم اگه موقعیت خوب داری ازدواج کن نگران بچه ت هم نباش

همه بهم‌میگن.حتی خاستگارام اکثرشون از خودم کوچکترن.دارم سعی میکنم کنار بیام.ی خاستگار خوب دارم.کارمند هست.تا ببینم چی میشه

خب خودش خواست پس😪چیکار کنم اخه من

توام راضیش کن بره باشگاه .بد به دلت راه نده ان شالله که چیزی نمیشه .حداقل راضیش کن تواین دوران کورنا مصرف نکنه چون دوست پسر داییم هم بخاطر مشروب تقلبی  فوت کرد .بخاطر این کرونا الکل تقلبی میدن 

سرپرستمون پدرشوهرم بود  .یعنی از حقوق پدر شوهرم هرماه کم میشد بخاطر همین میگم چیزی بهمون نمیدن ...

یعنی با وجود بچه هات بازم همچین کاری میکردید ؟

توام راضیش کن بره باشگاه .بد به دلت راه نده ان شالله که چیزی نمیشه .حداقل راضیش کن تواین دوران کورنا ...

اتفاقا این باعث شده بیکارن بیشتر میخوره باشگاه فوتبال میره بدنسازی نمیره نمیدونم 

پس شوهرت چرا فوت شد