2789
عنوان

یارانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1631 بازدید | 144 پست
اره واس منم بیمه عمر داشت که یه قسط امسال پرداخت کرده بود .ولی نمیدونم چقدر میدن؟

فرم بیمه نامرو بخون .ببین چی نوشته .من اصلا نمیدونم چقد میدن .فرمشم دست پدرشوهرم چون خودش برای شوهرم باز کرده بود

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

فرم بیمه نامرو بخون .ببین چی نوشته .من اصلا نمیدونم چقد میدن .فرمشم دست پدرشوهرم چون خودش برای شوهرم ...

متاسفانه فرمش دست برادر شوهرمه . پدرم باهاش حرف زده فعلا بیمه بسته س .

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت
طبق قانون میدن.من الان ماهی نزدیک ۲ تومن میدن بهم.تامین اجتماعی میده.

اها این تامین اجتماعی نیس . بیمه عمر بیمه کارآفرین نوشته

یارانت میشه ماهی صد اگه تحت پوشش کمیته باشی ولی کمیته رو دقیق نمیدونم 

اها میگم بچه ندارم ممکنه قبول کنن

رفیق بازیاش اخرش کاردستمون داد خواهر یکی از دوستاش زنگ زده بود معذرت خواهی اما نزاشتم حرف بزنه اخه م ...

چون رفیق بودن ای شکایت ها فک‌نکنم ب جایی برسه.کاش بیشتر دقت میکرد تو انتخاب دوست😓😓😓

انحصار وراثت اونجا معلوم میشه .شما اقدام کردی برای درخواست مهریه .من نسبت به این کار یکم یجوریم نمیخوام میونم با پدرشوهرمینا خراب بشه هرچی باشه تا اخر عمرم باهاشون قراره بخاطر دخترام درارتباط باشم .پدرشوهرم وضع خودش خوبه چشم داشتی به مال شوهرم نداره میدونم اگه به منم نده همرومیریزه به حساب بچهام

خو تو فرم قید کرده ک به کی برسه بیمه.ی گزینه داره ک بعد فوت ب کی برسه.ببین کی رو انتخاب کرده.من واسم دخترم بیمه عمر باز کردم  نوشتم اول خودم بعد خودش بعد خانواده خودم

انحصار وراثت اونجا معلوم میشه .شما اقدام کردی برای درخواست مهریه .من نسبت به این کار یکم یجوریم نمیخ ...

اهااا درسته . درخواست مهریه نه هنوز منم مثل تو .پدرم میگه فعلا خوب نیس .بعدا اگه خودشون ندادن اینکار کنیم .ما هم نمیخوایم حرف حدیثی پیش بیاد 

چون رفیق بودن ای شکایت ها فک‌نکنم ب جایی برسه.کاش بیشتر دقت میکرد تو انتخاب دوست😓😓😓

همون شب که شوهرم اینجوری شد جلودر بیمارستان دستگیرشدن تا دوسه روز بازداشت بودن الان باوصیغه بیرون هستن تا روز دادگاه ببینیم باز چی میشه