2777
2789
عنوان

شوهرشکاک

197 بازدید | 17 پست

سلام بچه هابه دادم برسید شوهرم هی گیرمیده و بهم افترامیزنه بخدا من خیلی دوسش دارم وبقرآن جزاون کسی توزندگیم نیست الآن بهم بی محلی میکنه بخاطر یه حرف بی ارزش ک خودش گف نمیخوام باهم اینجوری باشیم توروخدا ب دادمبرسید

خدایا شاکرم تورابرای نعمت هایی که برایم بخشیده ای الحمدالله الرب العالمین

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مثله من وشوهرم برعکس من ب اون شک دارم

کلافه نمیشه از شک کردنت؟؟؟؟ خیلی سخته زندگی با به آدمی ک بش اعتماد نداری درسته؟ 

قدیما اینجوری نبود ک انقد به بچه ها توجه داشته باشن ،    5 سالم بود ک اسباب کشی کردیم ، منو یادشون رفت🤦‍♀️             بعد 5 روز بابام اومد دنبال آفتابه. منم دید با خودش برد 🥴🥴🥴

فك كن اينقد شكاكه من دارم يجا ٧سال كار ميكنم نگهبان سركار بهم سلام بده اين ببينه تا يه ماه حرف نميزنه بخدا كاري هم نكردم خيلي هم دوسش دارم بهش احترام ميزارم كلا ديدش نسبت به همه كس بده حتي خواهر خودش،اشتباه كردم ازدواج كردم😔

میشه دعا کنید پسرم غذاخور شه خسته شدم😔
فك كن اينقد شكاكه من دارم يجا ٧سال كار ميكنم نگهبان سركار بهم سلام بده اين ببينه تا يه ماه حرف نميزن ...

بخدا مال من حتی بجایی نگاه بکنم اینطوری میکنه

چاره اي نيس بايد سوخت و ساخت اينا مشكل دارن روانشناس و دارو هيچي بهشون جواب نميده خدا ازشون نگذره دختر با هزارتا آرزو ميره تو زندگي زندگي رو براش جهنم ميكنن

میشه دعا کنید پسرم غذاخور شه خسته شدم😔
چاره اي نيس بايد سوخت و ساخت اينا مشكل دارن روانشناس و دارو هيچي بهشون جواب نميده خدا ازشون نگذره دخ ...

یالان دونیادی دونیا

اره سخته چون خیانت دیدم

خیییییییلی سخته خیلی

میفهممت

قدیما اینجوری نبود ک انقد به بچه ها توجه داشته باشن ،    5 سالم بود ک اسباب کشی کردیم ، منو یادشون رفت🤦‍♀️             بعد 5 روز بابام اومد دنبال آفتابه. منم دید با خودش برد 🥴🥴🥴