عزیزم یه چیز بهت میگم انجام بده فقط با ایمان قلبی انجام بده. من شنیدم نذر نسخه مجربه. ما شهریور ماه از دادیم که از اسپرم همسرم خوب نبود... میدونی که چقدر دنیا رو سر ادم خراب میشه... رفتیم متخصص اورولوژی... وقت عمل داد ولی برخوردش مبهم بود ما نفهمیدیم واریکوسل داره یا نه.(من خودم نذر کردم و عمل نرفتیم راستش می ترسیدم با عمل اوضاع بدتر شه و خوب شد که عمل نکردیم خدا به من رحم کرد...) دارو هم نداد. رفتم به دکتر خودم گفتم... دارو داد قرار شد بعد 72 روز دوباره از بدیم... از دادیم تغییر چندانی نکرد... یه دکتر دیگه رفتیم گفت واریکوسل خفیف... سونو دادیم واریکوسل رویت نشد... یعنی فقط این دکتر اون دکتر... رفتیم پیش یه دکتر دیگه. خیر سرش فوق تخصص بود. سونو رو قبول نکرد گفت پیش فلان دکتر سونو بدین... خودش تشخیص واریکوسل گرید 2 داد و گفت به شرطی که سونو تایید کنه. تو فاصله ای که سونو اماده بشه به شوهرم گفتم توروخدا بیا اون نذر رو عملی کن... سونو جدید رو اوردیم واریکوسل رویت نشد... گفت هیچی دیگه واریکوسل نیست. انگار ما بی سوادیم که اون سونو رو باید برای ما بخونه. دوباره معاینه کرد گفت نیست... من اصلا نتونستم بهش اعتماد کنم یه جلسه گفت هست تازه گریدشم گفت یه جلسه گفت نیست...
به شوهرم گفتم بیا نذری رو که من کردم اعتماد کن و انجام بده. خودت به زبون خودت با قلبت این نیت رو بگو. ... قبول کرد و قرار شد ما هزینه عمل رو به عتبات بدیم... نذر رو انجام دادیم و خدا دکتری رو روزی مون کرد که بعد از کلی ازمایش و سونو و چکاپ امپول داد... همون دوره ازمایش همسرم نرمال شد... شب ولادت امام علی بود...
برو بپرس هزینه جراحی ات چقدره. نذر کن که این هزینه رو یه جایی هزینه کنی. هر جا که به دلت افتاده.
من مطمئنم جواب میگیری... ان شاالله جواب میگیری