2777
2789
کیست شکلاتی همون اندومتریوز هست که چسبندگی شدید ایجاد میکنه و نمیذاره اسپرم برسه به تخمک همه چی رو ب ...

خب راه درمانش چيه؟دكترا چي ميگن

خدايا درست لحظه اي كه تو اوج نااميدي بودم معجزتو نشونم دادي خودت مراقب معجزت باش❤️🥺 ١٢/١٢

خانمها شما کسی بوده تو دوست اشناهاتون که بااین کیست باردارشده باشن خیلی ناراحتم و افسرده همش کارم شده گریه میگم خدایا اگر میخوای به من بچه ندی کرونا بگیرم بمیرم بهتره تا بگن نازا بود یا اجاقش کوره😭😭😭😭

میشه برای مادرشدن منم صلوات بفرستین 💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میشه بگی برا تنبلی تخمدان چه داروی مصرف کردی ک نتیجه گرفتی؟

من خودم کلومفین.دوفاستون.متفورمین گلای وانس.ویتامین ای.مکمل ویتامین چهارماه خوردم گزاشتم کنار که شوهرم بره عمل ماه بعدش گرمیجات خوردم به شوهرمم دادم سردیجات رو حذف کردم.دم کرده ی خرنوب به شوهرم دادم.محلول جوش شیرین واژینال زدم به خودم.روبیصه های شوهرم یخ گذاشتم قبل هررابطه دقیقا همون ماه حواب نگرفتم ماه اخری که شوهرم میخواست همون ماه عمل کنه جواب گرفتم

منم 4ساله باردارنمیشم همسرم صعیفه خودمم تنبلی وکیست ریزدارم وکاملاناامیدشدم 

خدا خودش دامن همه منتظراروسبز  کنه خیلی سخته انتظار من درکت میکنم

میشه برای مادرشدن منم صلوات بفرستین 💔💔
من خودم کلومفین.دوفاستون.متفورمین گلای وانس.ویتامین ای.مکمل ویتامین چهارماه خوردم گزاشتم کنار که شوه ...

بچه تون پسره؟

خدايا درست لحظه اي كه تو اوج نااميدي بودم معجزتو نشونم دادي خودت مراقب معجزت باش❤️🥺 ١٢/١٢
راه درمانش فقط جراحی اونم فقط دکتر البرزی شیراز که ۸ماه ۸ ماه نوبت میده 

واي چقدر سخت

بعد جراحي ميتوني اقدام كني ؟

منم 4ساله باردارنمیشم همسرم صعیفه خودمم تنبلی وکیست ریزدارم وکاملاناامیدشدم 

سلام عزیزم. همسرتون دارو چی مصرف کردن؟ من همسرم تعداد و تحرک اسپرم پایین بود... واریکوسل هم نداشت. با عنایت خدا اسفند از دادیم همه چی نرمال شده بود... 

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
راه درمانش فقط جراحی اونم فقط دکتر البرزی شیراز که ۸ماه ۸ ماه نوبت میده 

عزیزم یه چیز بهت میگم انجام بده فقط با ایمان قلبی انجام بده. من شنیدم نذر نسخه مجربه. ما شهریور ماه از دادیم که از اسپرم همسرم خوب نبود... میدونی که چقدر دنیا رو سر ادم خراب میشه... رفتیم متخصص اورولوژی... وقت عمل داد ولی برخوردش مبهم بود ما نفهمیدیم واریکوسل داره یا نه.(من خودم نذر کردم و عمل نرفتیم راستش می ترسیدم با عمل اوضاع بدتر شه و خوب شد که عمل نکردیم خدا به من رحم کرد...) دارو هم نداد. رفتم به دکتر خودم گفتم... دارو داد قرار شد بعد 72 روز دوباره از بدیم... از دادیم تغییر چندانی نکرد... یه دکتر دیگه رفتیم گفت واریکوسل خفیف... سونو دادیم واریکوسل رویت نشد... یعنی فقط این دکتر اون دکتر... رفتیم پیش یه دکتر دیگه. خیر سرش فوق تخصص بود. سونو رو قبول نکرد گفت پیش فلان دکتر سونو بدین... خودش تشخیص واریکوسل گرید 2 داد و گفت به شرطی که سونو تایید کنه. تو فاصله ای که سونو اماده بشه به شوهرم گفتم توروخدا بیا اون نذر رو عملی کن... سونو جدید رو اوردیم واریکوسل رویت نشد... گفت هیچی دیگه واریکوسل نیست. انگار ما بی سوادیم که اون سونو رو باید برای ما بخونه. دوباره معاینه کرد گفت نیست... من اصلا نتونستم بهش اعتماد کنم یه جلسه گفت هست تازه گریدشم گفت یه جلسه گفت نیست... 

به شوهرم گفتم بیا نذری رو که من کردم اعتماد کن و انجام بده. خودت به زبون خودت با قلبت این نیت رو بگو. ... قبول کرد و قرار شد ما هزینه عمل رو به عتبات بدیم... نذر رو انجام دادیم و خدا دکتری رو روزی مون کرد که بعد از کلی ازمایش و سونو و چکاپ امپول داد... همون دوره ازمایش همسرم نرمال شد... شب ولادت امام علی بود... 

برو بپرس هزینه جراحی ات چقدره. نذر کن که این هزینه رو یه جایی هزینه کنی. هر جا که به دلت افتاده. 

من مطمئنم جواب میگیری... ان شاالله جواب میگیری

خدای خوبم سلام. میشه بغلم کنی? خیلی دلم گرفته. از تلاشهای بی ثمر از امیدهایی که به ناامیدی ختم میشه... چقدر تلاش کردم هر بار از خود خودت خواستم کمکم کنی با بچه ام برم کربلا... نشد من با عروسکش رفتم... به نیابت از بچه هایی که نمیدونم کی لایق داشتنشون میشم عمودهای نجف تا کربلا را رفتم... خدایا هر شب با اسباب بازی که تو حرم آقا قمر بنی هاشم بهم دادی میخوابم... خدایا من می ترسم خیلی می ترسم بغلم کن تنهام خیلی نذر کردم اما من ناامید نمیشم من از خاندان کرم ناامید نمیشم من از معدن الرساله ناامید نمیشم ازشون میخوام شفیعم نزد تو باشن... خدایا کمکم کن ناامیدی رو از همه منتظرا بگیر.جز تو کی رو دارم مگه... تو خوب خدایی هستی. خدایی که انما امره اذا اراد شیئا ان یقول له کن فیکون. پس شاکر تو میمانم.در مورد چنین خدایی باید گفت فسبحان الذی بیده ملکوت کل شیء و الیه ترجعون. من از درگاه تو ناامید نمیشوم و گمان ندارم که بر من رحم نکنی:ما هکذا الظن بک...**خدایا هزاران هزارن... هزاران بار ازت ممنونم که دلمو شاد کردی 
سلام عزیزم. همسرتون دارو چی مصرف کردن؟ من همسرم تعداد و تحرک اسپرم پایین بود... واریکوسل هم نداشت. ب ...

همه چی هرچی فکرشوبکنی ازگیاهی بگیرتاشیمیایی

خدابهم بچه نداد۱۰سال شده 💔داغونم داغون🥲

همه چی هرچی فکرشوبکنی ازگیاهی بگیرتاشیمیایی

سلام... عزیزم صبح به صبح عرق کاسنی بده به همسرت. نصف لیوان. من نصفه فنجان چایخوری میریرم براش... 

عسل رو هم با دارچین و زنجبیل قاطی کن. هر روز یه قاشق غذاخوری. بذاره تو دهنش و اجازه بده خودش اب شه. قورت نده... 

همسر من ویتامین ای و سی و اسید فولیک و زینک و پنتوکسی فیلین و ال کارنتین و این سری اخر که نرمال شد امپول اچ سی جی و اچ ام جی... 

شما همه اینارو استفاده کردین? 

سلام... عزیزم صبح به صبح عرق کاسنی بده به همسرت. نصف لیوان. من نصفه فنجان چایخوری میریرم براش...&nbs ...

بله این قرصهاروهمشوخورده گرمیجات وکاسنی هم زیادخورده آخه من خودمم مشکل دارم بخاطراون مشکلمون زیاده

خدابهم بچه نداد۱۰سال شده 💔داغونم داغون🥲