2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چیکارکرده دم بریده😬

هیچی من و شوهرم با هم اختلاف پیدا کردیم و من قهر رفتم خونه پدرم، شوهرم که جونش به جونم بسته بود اصلا سراغمو نمیگرفت، تا اینکه روز عید مادرش زنگ زد از لابلای حرفاش گفت، من گفتم نیاد دنبالت تا عادت نکنی بری، من گفتم خسته شدی رفتی هر وقت خستگیت درومد برگرد خودت، من گفتم نیاد دنبالت غرورش جلو خانوادت بشکنه چون شما بچه نیستین بزرگتر نمیخوایید، من گفتم تو سهم دنگ خونرو برگردونی تا شوهرتم ماشینو برگردونه، انقد باهاش حرف زدم تا تک تک اینارو خودش اعتراف کرد ، حتی نمیذاشت شوهرم ماشینو برگردونه و خودشو وکیلش معزفی کرده بود پیش محضردار

هیچی من و شوهرم با هم اختلاف پیدا کردیم و من قهر رفتم خونه پدرم، شوهرم که جونش به جونم بسته بود اصلا ...

چ سلیطه ایه😐😐😐خدارحم کنه بهت

نسل هفتاد وشصت ،تنها نسلی ان ک نمردن ولی زندگیم نکردن...
خب عزیزم وقتی شوهرت انقدرخوبه نذاربره اون سمتی

خریت کردم واقعا من میگفتم مادرشوهر مث مادر خود ادمه، اما اشتباه کردم

باور کن شوهر من با مادرش کارد و پنیر بودن روز اول بهم گفت خانوادمو آدم حساب نکن اما من انقد میونه اشون رو خوب کردم هی به شوهرم اصرار بریم سر بزنیم، کادو بگیر؟ برو کاراشو انجام بده، محبت کن، پول بده

اما گذاشت توی کاسه ام حسابی 

خریت کردم واقعا من میگفتم مادرشوهر مث مادر خود ادمه، اما اشتباه کردم باور کن شوهر من با مادرش کارد ...

😁 عجب کاری برا خودت درست کردی.

ولی خب اینک شوهرت خورد میشه درست میگه.

امایه جور دیگ میتونست ازدلت دربیاره دیگ