سلام.بچه ها من خواب دیدم یه خانمی که اشنایی دوری باهاش دارم بچه سومش رو حاملست.حالا یا داشتم حرفش رو با خواهرم میزدم یا توی خوابم بوده ولی پشتش به ما بوده ولی من دقیقا شناختمش که اون بوده.توی تعبیر خواب خوندم که دیدن زن حامله در خواب نشانه غم و اندوهه.حالا غم و اندوه برای من یا اون خانم؟کسی تعبیر خواب بلده؟
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
این فکر مشغولی شما باعث دیدن این خواب شدی اگر کاری هستش که من بتونم با هم صحبتی و... ب ...
فدات شم عزیزدلم.من خیلی وقته فکرم مشغوله ولی هیچ خوابی نمیدیدم.برام عجیب بود که دیشب این خوابو دیدم.تازه خواب دیدم یه مار سیاه بزرگ که خودشو جمع کرده بود تو خونمونه و برادرم میخواد براش یه جایی درست کنه و نگهش داره.ماره حمله نمیکرد ولی خیلی چندش اور بود و مشکلی و بزرگ بود و مثل حلزون خودشو جمع کرده بود و برادرم مدام میرفت سمتش ولی نیش نمیزد ماره.
خواب دیدم به یه موذن مسجد دستمال دادم چون داشت از دماغش خون میومد ولی دستمالو به خودم برگردوند بعد که تو اینه خودمو دیدم؛ دیدم داره از دماغ خودمم خون میاد.