2821
2789
بحث حوصله هم نباشه واقعا من فک میکنم من به عنوان یه مادر چیزای زیادی ندارم که به بچم بدم فک میکنم ...

خو آره من کلا آمادگیشو ندارم حس میکنم زود پیر میشم

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏
😂😂😂😂😂😂😂 آره خواهر خداروشکر 😅😅😅😅😅😅

منم یکم دیر به خودم بجنبم یهو دیدی بعد کرونا نشستم سر سفره عقد با شکم حامله🤣🤣🤣

عین یکی از دوستام که تو عقدش حامله بود😂

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم یکم دیر به خودم بجنبم یهو دیدی بعد کرونا نشستم سر سفره عقد با شکم حامله🤣🤣🤣 عین یکی از دوستام ...

😍😍😍😍😍 عزیزم ان شاءالله به موقعش نینیو به دنیا بیاری

حالا که اومدی امضامو خوندی یه صلوات مهمونم میکنی؟😍😍😍
😍😍😍😍😍 عزیزم ان شاءالله به موقعش نینیو به دنیا بیاری

نه قربونت بشم واسه من از این دعا ها نکن توروخدا🤣🤣🤣

همون شوهرشم نمیخوام بکنم

شما ها اعصاب دارین بخدا

من از شدت بی اعصابی احتمالا روز دوم ازش طلاق میگیرم😂😂🤦🏼‍♀️

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...
نه قربونت بشم واسه من از این دعا ها نکن توروخدا🤣🤣🤣 همون شوهرشم نمیخوام بکنم شما ها اعصاب دارین ...

😂😂😂😂😂😂😅😂😂😂😂😂

منم اصلا فکر نمیکردم الان توشکممه

ان شاءالله سالم بیاد بقل مامانی😍😍😍 باور. کن لذت داره اگه اعصابش داری البته

ان شاءالله سالم بیاد بقل مامانی😍😍😍 باور. کن لذت داره اگه اعصابش داری البته

هی حالا که شده بجز کلمه شکر نمیتونم چیزی بگم  اینقد بچه داری کردم که عادت کردم اعصاب ندارم ولی میشه یکاریش کرد

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
هی حالا که شده بجز کلمه شکر نمیتونم چیزی بگم  اینقد بچه داری کردم که عادت کردم اعصاب ندارم ولی ...

خدا صبرش هم میده باور کن💛💛💛

من بهش فکر میکنم

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
خدا صبرش هم میده باور کن💛💛💛

اره صبر میده باور دارم دخترم الان ده ماهشه من دیگری رو 2 ماهه باردارم دخترم خیلی اذیت میکنه خودش نمیخوابه باید رو پاهام تکون بدم الانم رو پاهام خوابه ولی خدا بزرگه صبر وتحمل میده

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
2824
2823
2791
2779
2792