2777
2789
عنوان

دفع کیست

| مشاهده متن کامل بحث + 1067 بازدید | 35 پست
نه والا بهم گفت ۲ ماه ال دی بخور بیا سونو من الان ۳ ماهه دارم میخورم اما نتونستم  هنوز برم بخاط ...

ال دی ضرر داره ها.. ب من ک اصلا نساخت ۷،۸ کیلو لاغر شدم هر روز تهوع داشتم عذاب کشیدم ولی بعد دو ماه کیستم ک ۵.۵ سانت بود رفع شد .. فک میکنم مال شما هم از بین رفته باشن

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

ال دی ضرر داره ها.. ب من ک اصلا نساخت ۷،۸ کیلو لاغر شدم هر روز تهوع داشتم عذاب کشیدم ولی بعد دو ماه ...

اخه مال من خیلی زیادن خیلی اما ریزن نه من نه تهوع دارم نه چیزی فقط احساس میکنم خونریزی پریودم کم شده 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه والا بهم گفت ۲ ماه ال دی بخور بیا سونو من الان ۳ ماهه دارم میخورم اما نتونستم  هنوز برم بخاط ...

خب آره دیگه باید یه دوره درمان بخوری فعلا بهت گفته ۲ماه بخور که بعد تو سونو مشخص بشه چقد روند بهبودی داشته الان تو سونو هم که بدی دوباره برات مینویسه چون مدت مصرف این قرصا زیاده با یکی دوماه خوب نمیشه من خودمم دوماهه میخورم ولی باید ادامه بدم اصلا ولش نکن و دنبال چیز دیگه نگرد همون که دکترت داده رو مصرف کن دقیق وسطش ول نکن

اخه مال من خیلی زیادن خیلی اما ریزن نه من نه تهوع دارم نه چیزی فقط احساس میکنم خونریزی پریودم کم شده ...

خونریزی کمت بخاطر ال دی هستش.. منم اونجوری شدم دو ماه... ولی الان بازم مثل سابقه حجم خونریزی پریودم.. منم بعد از بین رفتنش دردی حس میکردم سمت راستم ولی از بین رفته بود... طبیعیه

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

خب آره دیگه باید یه دوره درمان بخوری فعلا بهت گفته ۲ماه بخور که بعد تو سونو مشخص بشه چقد روند بهبودی ...

راستی بهم متوفورمینم داده اونو ول کردم یه ماهه اما میخورم از فردا باز اخه اون ضعف میاره برام 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
خونریزی کمت بخاطر ال دی هستش.. منم اونجوری شدم دو ماه... ولی الان بازم مثل سابقه حجم خونریزی پریودم. ...

ایشالله ممنونم از امید دادنت 

راستی بهم متوفورمینم داده اونو ول کردم یه ماهه اما میخورم از فردا باز اخه اون ضعف میاره برام 

آره متفورمینم میدن چون بدن به انسولین مقاوم میشه اصلا قطعش نکن حتما ادامه بده همین روندو که ادامه بدی بعد چند وقت میبینی قشنگ بهتر میشی من خودمم پلی کیستیکم

ایشالله ممنونم از امید دادنت 

خواهش میکنم عزیزم خوب میشی انشالله ❤❤

آره متفورمینم میدن چون بدن به انسولین مقاوم میشه اصلا قطعش نکن حتما ادامه بده همین روندو که ادامه بد ...

پلی کستیک یعنی همین که کیست داری دیگه ؟؟؟ 

چند وقته دارو مصرف میکنی چی مصرف میکنی و چه مقدر موفق بودی 

پلی کستیک یعنی همین که کیست داری دیگه ؟؟؟  چند وقته دارو مصرف میکنی چی مصرف میکنی و چه مقدر مو ...

آره ببین به تخمدان هایی که کیست های ریز و زیاد دارن میگن پلی کیستیک من حدود ۵ماهه دکتر بهم سیپروترون کامپاند داد و اسپیرونولاکتون

میتونم بگم عالی بود تا الان برام انقد که درد داشتم قبلا

آره ببین به تخمدان هایی که کیست های ریز و زیاد دارن میگن پلی کیستیک من حدود ۵ماهه دکتر بهم سیپروترون ...

من اصلا درد نداشتم شاید ماهی یه بار پهلوم یه تیر بکشه 

میگن پلی کیستیک ها دیر باردار میشن درسته ؟ فقط هم میتونن دختر بیرن ؟ 

اگر زود اقدام کنی به درمانش نه دیر بچه دار نمیشن اما جدیش نگیزن و محل ندن بعدا مشکل ساز میشه براشون ...

من مامانم کلید کرده بچه دار نمیشی اینجوری هستی بیااقدام کن بیار شوهرمم اصلا الان نمیخواد میگه ۳ سال دیگه میترسم نشم دیگه اون موقع