2777
2789
عنوان

چجوری مهمونو دک کنم

209 بازدید | 11 پست

سلام 

ج ریان از این قراره همین نیم ساعت پیش مهمون برامون اومده بابای دوست منه خیلی اتفاقی با پدر شوهرم دوست شدن تازگییا میاد شب نشینی خونمون

با دوستم یه سالی میشه در ارتباط نیستم زشت نیست فردا زنگ بزنم براش شفاف سازی کنم از اومدن باباش ناراحت میشیم پدر شوهرم نمیتونه بگه نیا خجالت میکشه

ولی من واقعا میترسم

میشه بگین چحوری محترمانه بهش بگم که به پدرش حالی کنه

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
پشت تلفن بگو ما_کرو‌نا_را_شکست_مید# هیم خودشون میفهمن 😑

اگه با این حرفا میخاستن بفهمن به نظرت پا میشد میومد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محترمانه به دوستت بگو هم برای خانواده شما خطرناکه هم برای اقای مهمون

لطفا دخترمو فالو کنین ممنون

https://www.instagram.com/p/B-MOjQHHjvE/

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

من میگم ما که خیلی ازکرونا میترسیم هیچ جا نمیریم مهمونم میاد میره پدرم درمیاد تا ضد عفونی کنم 

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
من میگم ما که خیلی ازکرونا میترسیم هیچ جا نمیریم مهمونم میاد میره پدرم درمیاد تا ضد عفونی کنم 

آفرین ایده خوبیه

مرسی

میتونید به دخترشون اولش از کرونا و خونه موندن افسردگی در خونه یکم مقدمه بچینید بعد بگید بابا چطور اینا تازگی ها اومده بود خونه پدرشوهرم (خونه خودتون نگید فردا بگه بابا از خونه اش پرت کرد بیرون) مراقب باشید مریض نشه زیاد بیرون و جایی نره چون افراد سن بالا بدن ضعیف تر دارن ... یه مقدمه هم انتها بچنید

آفرین ایده خوبیه مرسی

❤❤

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤
میتونید به دخترشون اولش از کرونا و خونه موندن افسردگی در خونه یکم مقدمه بچینید بعد بگید بابا چطور ای ...

اره باید بگم چاره ای ندارم وگرنه این مرد همش میخاد پلاس شه اینجا

خونه ما با پدر شوهرم یکیه دیگه بدتر

نمیشه در رو به روش باز نکنید؟

در این مورد تقصیر پدر شوهرمه هی بهش میگم پدر من تورو خدا این ایام حساس یکم مراعات مارو بکن مهمون بازیاتو کم کن ولی تو خرجش نمیره یکم زیاد هم گوشزد میکنم شوهرم دلخور میشه

وضعی شده ها