2777
2789
عنوان

یه سوال خیلی خیلی مهم

112 بازدید | 9 پست

چون کسی نیومد دوباره گذاشتم.

این آخرین تاپیکه و بعد میرم.

تاپیک قبلیم درمورد این بود که می ارزه 3 سال درس بخونم رتبه خوبی بیارم و با کمک شما مطمعن شدم واقعا ارزش داره.

حالا اخرین سوال اگه سه سال به صورت جدی درس خوندم و رتبم خوب نبود چی؟

این سوال رو اگه منطقی جواب بدین کمک خیلی خیلی بزرگی کردین

ممنونم

تو رو خدا نگین چرا ایجایی؟

رتبت خوب نبود ول کن من الان پشیمونم بعد چنین سال

اگه دنیات اندازه یه نفر کوچیک بشه                            یا اون یه نفر اندازه خدا واست بزرگ بشه                      و اگه یه روزی تنهات بزاره و بره اونوقت                        دین و دنیاتو باهم میبازی ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمئن باش اگه یه سال جدی درس بخونی به چیزی که میخوای میرسی

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.

حداقل میگی من تمام تلاشمو کردم 

و به خودت بدهکار نمیشی که کم کاری کردی و بدون اگه واقعا تلاش کنی نتیجه میگیری شک نکن  مگه یه سال تو گوشی و نی نی سایت باشیو فقط توهم درس خوندن و تلاش داشته باشی 

برای  تعجیل در امر  فرج آقا امام زمان  صلوات 

ممکن نیست تو تلاش واقعی بکنی و نتیجه نگیری.

تو اگه تفریحاتت رو محدود تر کنی(قطع نکن کم کن) ساعت خوابتو مشخص کنی،برنامه ریزی کنی و طبق اون پیش بری قطعا جواب میگیری

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛