2777
2789

بچه ها دیشب تولد یک سالگی دخترام بود.نمیخواستم تولد بگیرم تو این  وضعیت ماماانم گفت اگه نمیگییری خودم کیک میخرم خونمون جشن میگیرم گفتم حالا به گوش مادرشوهرم اینا میرسه نارحت میشن میگن تو جشن گرفتی و ب ما نگفتی تصمیم گرفتم تو خونم یه جشن کوچیک خانوادگی بگیرم رفتم کیک سفارش دادم و تم خریدم دو روز بود با دوتا بچه پدرم دراومد.ژله درست کردم کارمل و شلز.و تنقلات خلاصه خیلی هم خرج کردم ک تو عکس یادگاری بمونه واسه بچه هام.ما با مادرشوهرم اینا تویه ساختمون میشینیم .تو تایپک های قبلم هست مادرشوهرم روزی صدبار میاد پاین موقعه ایی ک خواب باشیم میاد بیدار میکنه میخوایم جایی بریم میاد من اگه نصفه شبم بیام خونم سریع میاد خونم.اما دیروز از صبح تا شب نیومد ببینه من چیکار میکنم یا بگه بده من بچه ها رو ببرم بالا تو کاراتو بکن مامانم غروبی اومد بچه هامو نگهداشت و رفت.شب شد همه مهمونام اومدن یعنی مادر پدرم و برادرمو مادربزرگم.یک ساعت گذشت دیدیم مادرشوهرم اینا نمیان ک دیدم خواهرشوهرم انگار عذا گرفته یه سلام با سر ب همه کرد رفت یه گوشه نشست و همینطور دبپرس 

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چیزی نگفت ک دیدم پشت بندش مادرشوهرم و برادر شوهرام اخر سرم پدرشوهرم اومد.مادرشوهرم اصلا نه گفت کمک میخوای یا بلند شه ببینه من چیکار میکنم اونم رفت یه گوشه نشست.خداروشکر تا الان محتاجش نبودم.بعد مادرم خیلی اخلاقش بده بهش یچیز بگی بر میخوره و به خودش میگیره هی میگفت زود کیک و بزارید رو میز من عکس بگیرم اینارو بچین اونجا من عکس بگیرم شوهرمم بدتر ازون هی میگفت صبر کن زشته زوده یعنی ریدن ب اعصابم اخرسرم ک هی گوشیشو گرفته عکس بگیره شوهرم گفت مادر من میگیرم برات میفرستم همرو مامانمم نارحت شد گفت چیکار قراره بکنم مگه دارم عکس میگیرم و قهر کرد رفت یه گوشه نشست هیچی نخورد

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …

باید مامان تونو قانع میکردین و برای سلامتی خودتونم شده مهمونی نمیگرفتین و کیکی که ممکنه آلوده باشه رو نمیگرفتین

ای خدا پسرمن بیماره خاصه کاردرمانی نمیبرمش تا تموم بشه این ویروس لعنتی بدنش سفت شده 😢

اونوقت یه عده مث شما مهمونی و .. حالا با هر توجیهی..

حق الناس#  

در حال تلاش برای پروانه شدن..🦋