2777
2789
عنوان

نماز استغاثه حضرت زهرا

291 بازدید | 26 پست

بچه کسی هست هرروز نماز حضرت استغاثه حضرت زهرا خونده باشه و حاجت روا شده باشه یا مثلا کسی رفتارش با اون بد شده باشه ولی با خوندن این نماز رفتارش بهتر شده باشه و برگشته باشه یا مشکلاتش حل شده باشن یا حاجت محال گرفته باشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام گلم من درمواقع ناراحتی میخونم بشددتتت دلم بعداز نمازش قرص شده ..هروقت میخونم شبش خواب روضه امام حسین میبینم وحضرت فاطمه

بخون پشیمون نمیشی

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

واینم بگم هروقت که میخونم احساس میکنم تو بغل حضرت فاطمه هستم ...یباردلم گرفت ازش خاستم تو خواب یه نشونه بهم بده اگر صدامو میشنوه...باهمین نیت خوابیدم

خواب دیدم تو روضه امام حسین هستم ودارم صاحب عذا ک حضرت فاطمه باشه روصدا میزنم 

الان منتظرم حاجتم رو بهم بده

احساس میکنم زیر چادرش هستم 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
حاجت هم گرفتی گلم؟

نه هنوز ...حاجتم بچه هست ...که ببینم کی خدا میده

ولی به فاطمه زهرا زیاد توسل میکنم 

جدی؟چجوریه؟ دل کسی باهات چرک باشه هم صاف میکنه؟

اره بخخوون و دعاا کن

چارتا دو رکعتی  ب نیت نماز شب

دو رکعت ب نیت‌نماز شفع

یک رکعت ب نیت نماز وتر 

توی قنووت حاجت و بگوو و استغفار کن 

چیزای زیادی توی نت گفته ک میتونی بگی در قنووت

ولی لازم نیس چنتارو بگو بسه

شد شد نشد بیا بشین برات چایی بریزم ❤
خوش به حالت عزیزم.دلت پاکه.برا منم دعا کن.

ایشالا که حاجتروا میشی گلم 

توسل به حضرت فاطمه احساس میکنم ردخور نداره هرچند خودم هنوز حاجت نگرفتم ولی مطمنم که حاجتمو ایشالا میده

من از توسل ب حضرت فاطمه ی حاجت بزرگ گرفتم حضرت فاطمه پیش خدا خیلی خیلی عزیزن تو ی کتاب خوندم دعا کردن حضرت فاطمه رد خور نداره حتما براورده میشه

انشالله حاجت روا بشی

سلامتی و  تعجیل در فرج امام زمان صلوات
من از توسل ب حضرت فاطمه ی حاجت بزرگ گرفتم حضرت فاطمه پیش خدا خیلی خیلی عزیزن تو ی کتاب خوندم دعا کرد ...

ایشالله تو ام حاجت روا بشی گلم.ایشالله همه به حاجتشون برسم.

دیشب میخواستم دعا کنم ولی انقدر ناراحت بودم و هروقت دعا کردم خدا نگاهم نکرده اصلا دهنم باز نمیشد به حرف زدن.