♦️تایید اثربخشی روش جدید درمان کرونا توسط پزشکان آبادانی معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده علوم پزشکی آبادان:🔹روش ابتکاری متخصصان بیمارستان طالقانی آبادان روی ۳۰ بیمار کرونایی، میزان مرگ و میر بیماران حاد را به صفر رساند.🔹بر اساس تحقیق انجام شده این ترکیب دارویی نه در چین و نه در هیچ کشور دیگری برای بیماران کرونایی مورد استفاده قرار نگرفته است و مقاله علمی آن آماده شده و درصدد چاپ نتایج این تحقیق در یکی از نشریات معتبر داخلی و خارجی هستیم./فارس@AkhbareFori
خدایا ازت خواهش میکنم هرگز حسرت های زندگیم رو تبدیل به عقده نکنی
قبلا هم گفته بودن كً داروشو ساختن حتي تو تي وي هم گفتن ولي بعدش تكذيب شد
رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه میکنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه میشود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ )
منم دقیق نمیدونم دو تا روش درمانی هست استفاده کردن یکیش بر مبنای وزارت بهداشته یکیش هم علوم پزشکی آبادان اون روشی که پزشکای آبادانی استفاده کردن حتی بیماران حاد هم زنده موندن
بچه ها با وجود تمام نقصایی که تو کشور ماهست به لحاظ پزشکی ما داریم با پیشرفته ترین کشوررا تو این زمینه رقابت میکنیم حتی آمریکا با اینهمه دبدبه کبکش از کره جنوبی درخواست کمک کرده کشور مابا وجود تحریم مظلومانه داره در برابر این بیماری میجنگه
درمان پلاسمایی کرونا گزینه جدید محققان ایرانیرییس انجمن خون و پلاسمای کودکان ایران: 🔹خوشبختانه با همراهی یک تیم گسترده از متخصصان بهداشتی، درمانی و پژوهشی کشور، گامی مهم در مسیر درمان مبتلایان به ویروس کرونا برداشته شده که امیدواریم با پیشرفت کار در روزهای آینده، طرح به نتیجهای قطعی برسد.🔹ما در ایران از سالها قبل در حوزه درمان بیماران با استفاده از تزریق پلاسما، پیشرفتهای قابل توجهی داشتهایم و پس از شیوع نوع جدیدی از ویروس کرونا در چین که سپس به ایران نیز وارد شد، کار تحقیقاتی برای استفاده از این شیوه در درمان بیماران کلید خورد. 🔹در هفتههای گذشته، در چین نیز مطالعاتی در این زمینه صورت گرفته بود اما با جدیتی که در ایران آغاز شد، عملا هیچ کشوری چنین طرحی را در دستور کار خود نداشت.www.isna.ir/news/99010602976@isna94