2777
2789
عنوان

♦️تایید اثربخشی روش جدید درمان کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 926 بازدید | 66 پست
آره تمام خبرگذاریها گذاشتن ایسنا و باشگاه خبرنگاران و خبرگذاری فارس رو خودم دیدم

خبرنگاران جوان رو من دارم ولی ندیدم چرا

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

قبلا هم گفته بودن كً داروشو ساختن حتي تو تي وي هم گفتن ولي بعدش تكذيب شد 

رنج نباید تو را غمگین کند! در اینجاست که اکثر مردم اشتباه می‌کنند ! رنج قرار است ک تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد !چون انسان زمانی آگاه می‌شود که زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند. رنج را تحمل نکن رنج را درک کن! این فرصتی است برای بیداری .بیدار که میشوی بیچارگیت تمام میشود!! (کارل گوستاو یونگ‌ )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ   روشی ؟؟؟؟

منم دقیق نمیدونم دو تا روش درمانی هست استفاده کردن یکیش بر مبنای وزارت بهداشته یکیش هم علوم پزشکی آبادان اون روشی که پزشکای آبادانی استفاده کردن حتی بیماران حاد هم زنده موندن

خدایا ازت خواهش میکنم هرگز حسرت های زندگیم رو تبدیل به عقده نکنی

چشمم آب نمیخوره درست باشه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
خبرگزاری ایرنا نوشته،تو سابتش چک کنین

ایرنا معتبرع؟

خدایابخاطرهمه ی چیزایی ک دادی😍ندادی😢دادی پس گرفتی😭ندادی بعدامیخوای بِدی😘دادی بعدا میخوای پس بگیری😳ندادی میگی دادم😲اصلا نمیخوای بدی😐نداده بودی فکر کردی دادی😱نمیدی هِی میگی میدم شکرت😍😍😍😍در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد

بچه ها با وجود تمام نقصایی که تو کشور ماهست به لحاظ پزشکی ما داریم با پیشرفته ترین کشوررا تو این زمینه رقابت میکنیم حتی آمریکا با اینهمه دبدبه کبکش از کره جنوبی درخواست کمک کرده کشور مابا وجود تحریم مظلومانه داره در برابر این بیماری میجنگه 

منم شنیدم با تغذیه نه دارو چهار روزه خوب میشن

همین دارو ک علی ازچین گفته تغذبه ای هست.چقد بدبخت خودشو کشت ک بخورید تازه بهش رسیدن . چین بااین روش ریشه کن شد

درمان پلاسمایی کرونا گزینه جدید محققان ایرانیرییس انجمن خون و پلاسمای کودکان ایران: 🔹خوشبختانه با همراهی یک تیم گسترده از متخصصان بهداشتی، درمانی و پژوهشی کشور، گامی مهم در مسیر درمان مبتلایان به ویروس کرونا برداشته شده که امیدواریم با پیشرفت کار در روزهای آینده، طرح به نتیجه‌ای قطعی برسد.🔹ما در ایران از سال‌ها قبل در حوزه درمان بیماران با استفاده از تزریق پلاسما، پیشرفت‌های قابل توجهی داشته‌ایم و پس از شیوع نوع جدیدی از ویروس کرونا در چین که سپس به ایران نیز وارد شد، کار تحقیقاتی برای استفاده از این شیوه در درمان بیماران کلید خورد. 🔹در هفته‌های گذشته، در چین نیز مطالعاتی در این زمینه صورت گرفته بود اما با جدیتی که در ایران آغاز شد، عملا هیچ کشوری چنین طرحی را در دستور کار خود نداشت.www.isna.ir/news/99010602976@isna94

میگن پلاسما درمانی هم خوب جواب داده قراره روی بیمارای بیشتری تست بشه شاید مرگ و میر کم بشه

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
2790
2778
2791
2779
2792