2777
2789

سلام اومدی تو تاپیک لطفا بازدید کننده نباش حتما یه چیزی بگو وبرو

هیچکس و ریپ نکنیم فقط یه متن و تمام

خانم و اقا فرقی نمیکنه

حرف دلت 

آرزوت

یه جمله برا کسی ک دوسش داری

دعا

شعر

عکسی ک تو گوشیته دوسش داری 

هرچی ک خوبه از نظرت 

میخوام بمونه برام لطفا کسی و ریپ نکنین ک حرف قاطی نشه هرکس لطف کرد و اومد فقط یه کامنت

بزار و بروخوش باشی مرسی ک تا اینجا اومدین❤

خاموشمو دیگر صدایی ندارم جز یک آه                        آری افسانه ها همیشه پر ز دروغند

اهم

💎𝕸𝖔𝖔𝖓 𝖙𝖆𝖚𝖌𝖍𝖙 𝖒𝖊 𝕴 𝖈𝖆𝖓 𝖘𝖍𝖎𝖓𝖊𝖊𝖛𝖊𝖓 𝖜𝖍𝖊𝖓 𝖎𝖙𝖘 𝖉𝖆𝖗𝖐⿴                             اوُردوزمغـزی دراثـر مصـرف زیاد فکـر⎙            ناشناس : https://abzarek.ir/service-p/msg/1174293

دعا کنید فردا آزمایشم مثبت شه و منم مامان شم.ایشالا شما هم به خواسته دلتون برسید.😍😍😍😍

اینقدر بدم میاد از اینایی که به زندگیه بقیه گیر میدن که نگووووو.همش میخوان بگن چون ما این کارو کردیم بقیه هم باید این کارو بکنن در غیر این صورت بی خانواده و بی فرهنگ و اینجور چیزان.گلم تو راه خودتو برو ما هم راه خودمونو میریم.😎😎😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایا یه بچه پلیز😐 ترجیحا دختر با موهای خرگوشی😐

لباسای چین دار خرسی 

اوی خوووودا بخولمت من😍

من هنوزم همون دختر کوچولو ۱۴ ساله ام💙هنوز هم همون قدر زودرنجم💙همون قدر احساساتی ام💙من بزرگتر نشده ام💙دنیا برای من به همون اندازه کوچیکه💙ادم ها برام همون معنی مهربانی و از خودگذشتگی رو میدن💙من همونم💙همون دختر بازیگوش ۵ سال پیش💙همون دختری که ساعت ها با موجود خیالی کنارش حرف میزد💙همونی که میتونست💙ساعت ها با کسی درد دل کنه که وجود نداره💙من همونم💙هیچ تغییری نکردم💙اما یه چیزی برام جالبه💙و اون مادر شدنه💙من میترسم💙من نمیتونم حامی یه موجود دیگه باشم💙در حالیکه خودم هنوز بچه ام💙نیاز به حمایت دارم💙گاهی وقت ها با خودم فکر میکنم💙کی انقدر بزرگ شدم💙که به مادر شدم فکر میکنم💙🌹

الهی هیچوقت، هیچکس تو هیچ جای دنیا، نا امید نباشه....  الهی آمین 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ                                       إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ﴿۱﴾                                         فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ﴿۲﴾  إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ﴿۳﴾

ارغوان

اين چه رازی‌ست كه هر بار بهار

با عزای دل ما می‌آيد ؟

كه زمين هر سال از خون پرستوها رنگين است

وين چنين بر جگر سوختگان

داغ بر داغ می‌افزايد ؟ 

هوشنگ_ابتهاج#  

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

من میخوام بگم که خیلی ما داریم ایران خودمون و مردم خودمون رو تحقیر میکنیم 

من هم خودم خیلی جاها رو دیدم هم فامیلامون خیلی‌هاشون فرانسه و کانادا هستن 

در کل نتیجه ای که گرفتم اینه که در مجموع حساب کنی ایران از نظر رفاه و زندگی آدم میتونه راحت ترین زندگی رو داشته باشه 

خیلی کشورها برا یه لقمه نون باید مثل چی کار کنی

قدر راهمون رو بدونیم 

خصوصا تو این ایام کرونا خیلی از مردم جهان بی فرهنگشون و رحم نکردنشون به هم رو ثابت کردن

اسرائیل باید از صفحه ی روزگار محو شود

بعضی از ادما مث روزای افتابی اول بهارن باخودشون خوشی و صفا و عطر شکوفه هاوامید ب زندگی میارن امیدوارم تو زندگی همه دوستان از این آدما وجود داشته باشه یا لااقل تجربشو کرده باشند 

باارزوی سلامتی براش❤❤❤🌹🥀

در انتظارآمدن کسی ک میدانی نمی آید،حماقت نیست،عشق است