2777
2789

تو هر ۱۰ تاپیک ۸ تاش با این عنوان

از سارانیکا بدم میاد

حالم از سارا نیکا بهم میخوره 

اه این سارا نیکا خیلی رو مخن

خیلی شلن

خیلی پرو شدن

چرا حرف نمیزنن

بخدا منم نه خوشم میاد نه بدم میاد نه طرفدارشم ولی یه جوری این بختارو به توپ بستین انگار چیکار کردن

نه# به سارا نیکا😂😂

والا 

خجالتم نمی کشن با اون قلب سیاهشون 😂😳

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انقدری که لاو ترکوندنای بهاره و حاجی رو مخه اینا نیستن والا

نوجوان هستن گناه دارن رو اینده شون اثر بدی داره والا

این اولین امضای من است.در تاریخ ۹/۹/۹۹بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍لطفا دعا کنید مادرم به آرزوش برسه

آررررررررره بخدااااااا 

اتفاقا بنظرم، بازم تو این فصل پیشرفت کردن و خوب بازی میکنن و فرم صورتشون تو خوشحالی و ناراحتی مشخصه 

همین که پوکر فیس نیستن خودش کلی پیشرفته 😂😂

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

خخخخ منم همین الان از دوسپسرم می پرسیدم دقیقا نقش سارا ‌و نیکا چیه ؟خب برام سوال شده😂😂😂البته من خیلیم دوسشون دارم اوشکلن😍😍😍

❤️هر چی آرزوی خوبه مال تو❤️
2790
2778
2791
2779
2792