2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 25 پست

من ی دختر دارم.عاشقشم هستم.

الانم هفته ۷ هستم

خدا خودش صلاحمو بهتر میدونه.جنسیت بچه برا پدر مادر فرقی نداره.این اطرافیان هستن ک با گفتن ااااا بچت دختره ادمو اذیت میکنن😐

میتونم تجسم کنم اگه بگم بچم دختره پدر شوهرم چ حالی میشه

سونو ک اصلا نرفتم.ولی حسم میگه بچه دختره

از الانم دختر دختر میکنم ک شوهرم امادگی داشته باشه

ولی از رو علائمم هر کی میدونه بگه ک تقریبا دختره یا پسر

تو روز گاهی اوقات سردم میشه

خیلی هم عصبی شدم

سر دخترم زود رنج بودمو هی گریه میکردم

علاقه خاصی ن ب شیرینی دارم ن ترشی😂😂😂

سر دخترمم اینجور بودم

اللهم  صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم🌹
چه علایمی داری

عزیز شکم روبه جلو و عین توپ فوتبال گرد هست.حرارت بالای بدن و گرمایی شدن شدید.علاقه شدید و میل شدید به خوردن خنکیجات مث خیار بستنی ماست.و همینطور علاقه به خوردن ترشیجات.پرتقال زیاد دوست دارم.به چای میلم رفته دوست ندارم بخورم.اینو بگم که این علایمو شمادرنظر بگیر برعکس تمامشو قبل حاملگی داشتم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا عزیز هردوبار رفتم سونو بهم نگفتن .گفتم قطعی نیست.فک کنم وارد نیستن اونجایی که رفتم

اولیه 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

متوجه نشدم عزیز

بچه اولته 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

اره عزیز

با حلقه نخ می تونی متوجه بشی چیه یه حلقه نخ کن رو نبض دست چپت بگیر حواست باشه تو تکونش ندی خودش شروع به حرکت می کنه انجام بده بهم بگو چیه مدل  حرکتش