2821
2789
عنوان

عکس یهویی

| مشاهده متن کامل بحث + 959 بازدید | 75 پست
شما یه صفحه بری قبل میبینی

اسی چ رژیمی داری ک صورتت گونه دارع

فقط نگی هیچی ک میگم زشتی🤭🤭🤭

🌹♥️❌⛔ازین کاربری دو نفر کاملا متفاوت بنا ب دلایلی استفاده میکنن⛔❌♥️🌹 🙂
اسی چ رژیمی داری ک صورتت گونه دارع فقط نگی هیچی ک میگم زشتی🤭🤭🤭

عزیزم‌من کلا صورتم‌گونه داره...به خدا هیچی...الان لاغر شدم‌گونم‌آب شده تازه...😁 

یارا کوچولو.....تو هنوزم دل اومدن نداری مامان؟ اینجا مگه چقد ترس داره.....ینی ما لایق داشتنت نمی دونی....؟ ما دنیا رو برات گلستون می کنیم....چقد تو پیج های دکتر ها و زایمان هاشون باشم و اشک بریزم....حسرت به کنار اون شوق که پس من کی اون لباس آبی رو تنم می  کنم و تو آخرین تکونات و تو دلم میخوری و نیم ساعت بعدش میای بغلم....یارا تو اصلا چه شکلی هستی؟  چشما ت چه رنگیه....رنگه چشای مادرت تو ۲۹ سالگی میشی متمایل به حسرته....یارا دستات ....مث دستای مامان کشیده است.....چال لپ بابات رو صورت قشنگت هست....یارا مامان تو صدای گریه ات چه جوریه؟ چقد آخه انتظار ...یارا اشکام خشک شد بیا......این تن دلش میخواد مهمونش باشی ۹ ماه....این زندگی تو رو می خواد....یارا مامان منتظرم نزار دیگه....یکم دلت با ما باشه با مرام.....دلم برات پر میزنه.....خدایاااا به دادم برس.....یه صلوات مهمونمون کن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اسی چ رژیمی داری ک صورتت گونه دارع فقط نگی هیچی ک میگم زشتی🤭🤭🤭

منم گونه دارم ولی اصلا دوسش ندارممممممم ادم ی ذره تو بارداری چاق میشه گونه ها بزرگ میشن چشم ریز میشه😭

این کاربری مشکوک به هک است

عزیزم‌من کلا صورتم‌گونه داره...به خدا هیچی...الان لاغر شدم‌گونم‌آب شده تازه...😁 

حالا بهت بگم زشت یا زشتتونه 😅

پس طبیعیه🤕 اولین تولدمه ک باهمیم گفتم خودشو جر میده ولی نداد

توهم تولدش جبران کن به خودتم سخت نگیر شایدم بخاطر کرونا نگرفته انشالله بعد کرونا میگیره به خودت امید بده

خوش بحالت گونه داری من ندارم.زیبا هستی

عزیزم هر صورتی یه چیزه قشنگی داره...منم گونه هامو مثلا خوبه...شما هم زیبایی و جذابیت های خودتو داری...من گونم خیلی بیشتر بود نوزده کیلو کم‌کردم آب شد نصفش

یارا کوچولو.....تو هنوزم دل اومدن نداری مامان؟ اینجا مگه چقد ترس داره.....ینی ما لایق داشتنت نمی دونی....؟ ما دنیا رو برات گلستون می کنیم....چقد تو پیج های دکتر ها و زایمان هاشون باشم و اشک بریزم....حسرت به کنار اون شوق که پس من کی اون لباس آبی رو تنم می  کنم و تو آخرین تکونات و تو دلم میخوری و نیم ساعت بعدش میای بغلم....یارا تو اصلا چه شکلی هستی؟  چشما ت چه رنگیه....رنگه چشای مادرت تو ۲۹ سالگی میشی متمایل به حسرته....یارا دستات ....مث دستای مامان کشیده است.....چال لپ بابات رو صورت قشنگت هست....یارا مامان تو صدای گریه ات چه جوریه؟ چقد آخه انتظار ...یارا اشکام خشک شد بیا......این تن دلش میخواد مهمونش باشی ۹ ماه....این زندگی تو رو می خواد....یارا مامان منتظرم نزار دیگه....یکم دلت با ما باشه با مرام.....دلم برات پر میزنه.....خدایاااا به دادم برس.....یه صلوات مهمونمون کن
منم گونه دارم ولی اصلا دوسش ندارممممممم ادم ی ذره تو بارداری چاق میشه گونه ها بزرگ میشن چشم ریز میشه ...

من شنیدم با چاقی چشم بزرگتر معلوم میشه 

من گونه میخام😭😭😭😭😭😭😭

حالا بهت بگم زشت یا زشتتونه 😅

بگووو زشت ولی ارثیه ...من چاق بودم‌گونه هام خیلی پر تر بود...ولی الان نه...تو این یه مورد شانس آوردم 😁

عزیزم هر صورتی یه چیزه قشنگی داره...منم گونه هامو مثلا خوبه...شما هم زیبایی و جذابیت های خودتو داری. ...

منم میخوام.والا جذابیت گونه بچیز دیگس.کلا صورتم لاغرهست    

من شنیدم با چاقی چشم بزرگتر معلوم میشه  من گونه میخام😭😭😭😭😭😭😭

ن بخداااااااا اصلا چاق ک میشه ادم گونه بزرگ میشه چشم فرو میره من گونم برجستس ولی راضی نیستم

کلا مرغ همسایه غازه 

این کاربری مشکوک به هک است

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز