2777
انشالله ک دکتر اشتباه گفته واسه منو ک ب اطمینان ۱۰۰درصد گفت دختره.اما انومالی گفت پسره امیدت ب خدا

انشاالله دعا کن عزیزم واسم .اگر تاریخ پریکدی و سونو یکی باشه یعنی چی ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فدات خیلی حس بدیه از دیشب باهام یطوری شده میگه نه مهم نیست ناراحت نیستم ولی من متوجه میشم 

درکت میکنم منم دقیقا همینطورشد ان تی گف دختره خودم یه دختر دارم ولی انومالی رفتم گف پسره نابش روبه بالا بود روبه پایین دختره عکس شمام خیلی واضح نیس

خدایاخودت واسمون بسازتوبسازی قشنگتره، ایشالا یروزی بشه که هیچکس غصه هیچیونخوره...
پسر‌من سمت‌چپ شکمم بود.تو ان تی که اول مشخص نبود جنسیتش.تو انومالی با اطمینان گفت دختره.چند روز قبل ...

جدی شما کدوم شهری ؟

من مثلا رفتم یجایی که تو تعیین جنسیت خیلی معروفه واسه همین دیگه از دیشب مطمئن شدم درطت گفته 

پسر‌من سمت‌چپ شکمم بود.تو ان تی که اول مشخص نبود جنسیتش.تو انومالی با اطمینان گفت دختره.چند روز قبل ...

دختر خیلی خطا داره ولی پسرنه تا بیضه رو نبینن نمیگن پسره

خدایاخودت واسمون بسازتوبسازی قشنگتره، ایشالا یروزی بشه که هیچکس غصه هیچیونخوره...
فدات خیلی حس بدیه از دیشب باهام یطوری شده میگه نه مهم نیست ناراحت نیستم ولی من متوجه میشم 

خب حق داره یکم‌ناراحت باشه ولی باهاش کنار میاد 

والا من شنیده بودم اگه تاریخ سونو جلوتر از پریودی باشه پسره اگه عقب تر دختره

واسه من‌ک‌درست بود

درکت میکنم منم دقیقا همینطورشد ان تی گف دختره خودم یه دختر دارم ولی انومالی رفتم گف پسره نابش روبه ب ...

اره منم خودم ناب شو ندیدم .امیدوارم منم مثل شما باشم دعا کن 

ان تی رفتم دکتر مرادی.انومالی رفتم دکتر یزدانی ۴راه میلاد که اشتباه گفت.شما کجا رفتی؟

مرادی اشتباه گفت؟ اونکه خیلی معروفه .من با نظر چند تا از اقوام رفتم سونوگرافی محمد جواد کوثر جای خوب مشهد نیست ولی همه میگفتن تو ان تی کاملا درست تشخیص میده شوهرم موافق نبود برم اینجا ولی رفتم 

مرادی اشتباه گفت؟ اونکه خیلی معروفه .من با نظر چند تا از اقوام رفتم سونوگرافی محمد جواد کوثر جای خوب ...

نه ان تی رفتم مرادی کارش خوب بود اون موقع که جنسیتش اصلا مشخص نشده بود.انومالی رفتم یزدانی که جنسیتو اشتباه گفته