2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه ی گرمی دارین استارتر حس خوبی بهم منتقل شد البته با عکس اول  

آنچه درباره  کوروش بزرگ برای محقق  جای تردید ندارد،قطعا این است که لیاقت سیاسی و نظامی فوق العاده در وجود وی با چنان انسانیت و مروتی درامیخته بود که درتاریخ سلسله های پادشاهان شرق  پدیده ای تازه به شمار میآمد .   

نصفش تقصیر اون فندق صورتیه😝😝😝

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

به به چه کوچولوی کدبانویی...تو عکس معلومه که لم داده همه جارو تمیز کرده خسته شده

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
به به چه کوچولوی کدبانویی...تو عکس معلومه که لم داده همه جارو تمیز کرده خسته شده

اره نميدوني چقدر خسته شده از تميز كاري 😂

خواهشا دست از سر كاربري من بردارين ، جانيار و مامان janan سابق هستم
اره نميدوني چقدر خسته شده از تميز كاري 😂

الهی فداش بشم.تو چه مامان بدی هستی همه جارو بهم میریزی دخترم همه جارو مجبوره تمیز کنه

با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.
اون فسقلی  ک تو قبلش هس ولی توی بعد نیس فک کنم همه چی زیرسراونه😂

همه چي

البته باباشم دست كمي از اون فسقلي نداره

الهی فداش بشم.تو چه مامان بدی هستی همه جارو بهم میریزی دخترم همه جارو مجبوره تمیز کنه

خدا نكنه 😂😂😂

اره ميبيني من خيلي بدم 😂😂

خدا نكنه 😂😂😂 اره ميبيني من خيلي بدم 😂😂

خدا نگهدار جفتتون باشه عزیزدلم