2777
2789
منم یه دختر شیش ساله دارم دلم دوقلو میخواد بنظرتون تیر برم دکتر بهم دارو میده برا دوقلویی

دو قلو خیلی سخته ..البته من شاغلم صب میرم شب میام برام گلا بجه سخته ولی اگه خونه دار باشی دوقولو عالیه

دو قلو خیلی سخته ..البته من شاغلم صب میرم شب میام برام گلا بجه سخته ولی اگه خونه دار باشی دوقولو عال ...

من خونه دارم از نظر مالیم هم تو مضیقه نیستیم خداکنه بشه همون ک دلم میخواد

خدایا روزی من کن در دنیا زیارت حسین در آخرت شفاعت حسین

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

[QUOTE=129891330]منم دوتادارم عزیزم خیلی دوسدارم یه پسرم خدابهم بده که  من یه پسر دارم انشالله ...

زنده باشه گل پسرت.دلم میخادیه پسرم داشته باشیم شده ارزوی منوشوهرم😢

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
تا اقدام کنیم باردارشه یکی دو ماهی زمان میبره تا اون موقع ام فک کنم اوضاع بهتر شه .. مشکلاتم که همیش ...

وای بااین کروناجرات داری اقدام کنی؟منکه خیلی میترسم

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

[QUOTE=129892910]زنده باشه گل پسرت.دلم میخادیه پسرم داشته باشیم شده ارزوی منوشوهرم انشالله به حق علی اصغر خدا یه پسر جفت پسر من شیطونشو بهت بده صبح تا شب پدر تو دربیاره😀😀چندتا بچه داری

خدایا بابت همه چیز شکرت😙
[QUOTE=129892910]زنده باشه گل پسرت.دلم میخادیه پسرم داشته باشیم شده ارزوی منوشوهرم انشالله به حق علی ...

دوتادخترعزیزم.ممنون ازدعات🙏پسرسالم وصالح بده امااروم باشه.دختراولم تیرماه میشه5سالس دومی میشه2سالش😊