2777
2789
عنوان

دیسپلازی

| مشاهده متن کامل بحث + 6814 بازدید | 35 پست

سلام عزیزم 

‌میشه بگید نتیجه زایمانتون‌چی شد؟ من هفته ۳۴ هستم بخاطر غربالگری دوم‌امنیو هم شدن ک منفی بود . تو سون انومالی یک هفته رشد عقب بود ولی الان چهار هفته رشد استخوان های بلند عقب افتاده. همه چیز اوکی خونرسانی و حتی فرم ظاهری استخوان‌ها و ماهیچه های دورش. نگرانم خیلللییییی

سلام عزیزم خداروشکر بچه سالمه تاخیر رشد سه هفته ای هم تا اخر بارداری تو  سونوگرافی هام بود

چند سانت بود موقع تولد و چند کیلو . نگرانی مردیم بسک ت   این بارداری اذیتم کردن😭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خدا رو شکر که بچتون سالم هست من الان هفته ۳۳ بارداریم و هفت هفته اختلاف داره خدا کنه برای منم رشد کن ...

منم هفته ۳۴ هستم . با تاخیر رشد استخوانهای بلند . ولی اینجا خیلی خوندم ک خطا بوده و نی نی ها با وزن خوب و قد نرمال متولد شدن

سلام عزیزم ، میخواستم بپرسم مشکل بچه تون چی بود بعد تولد؟خواهش میکنم اگر پیاممو میخونی جواب بدی خیلی ...

سلام عزیزم میشه بگید نی نی شما دوران جنینی دقیقا مشکلشون چی بود؟از هفته چند رشد ران عقب افتاد؟نظر پزشکا چی بود؟

سلام عزیزم میشه بگید نی نی شما دوران جنینی دقیقا مشکلشون چی بود؟از هفته چند رشد ران عقب افتاد؟نظر پز ...

عزیزم چند هفته رشد پاش عقب بود که دکترش گفت مشکلی نیست به دنیا هم که اومد خدا رو شکر صحیح و سلامت بود

سلام متاسفانه اکندروپلازی هست😔

سلام خانم ببخشید منهم 40 روزه صاحب یه خواهر با تشخیص آکندروپلازی شدم شما گروهی چیزی میشناسین مامانم با افراد این دسته ارتباط داشته باشه؟ خوشحال میشیم اگر بتونیم باهم ارتباط برقرار کنیم. 

سلام خانم ببخشید منهم 40 روزه صاحب یه خواهر با تشخیص آکندروپلازی شدم شما گروهی چیزی میشناسین مامانم ...

خواهر شما تو غربالگری بارداری مشکلش معلوم نشد؟

به توکل نام اعظمت💚
2790
2778
2791
2779
2792