2777
2789
عجب خانوم اقدام داری که باید پاک تر باشی باید بسم الله بگی و شروع کنی اگه اعتقاد داری

عزیزم نگفتم که نمیکنم !!!!! 

احساس کردم شاید بشه با اعمال دیگه ،، 

ولی وقتی نیست اشکال نداره ❄️ 

وضو هم‌ گرفتم 

دو ورق قرآنم خوندم 

بسم الله هم گفتیم 

هم من هم شوهرم 

🧿

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

مد جدیده :مذهب انسانیت، خدا به نظرتون چرا نعمت عقل و فکرو به آدما داده؟؟!!!🤔

به توفیق الهی تا 25سال آینده‌ چیزی به نام رژیم صهیونیستی در منطقه وجود نخواهد داشت.💥💥💥 مرگ بر اسرائیل ✊ جالبه یه سری از خدا هم جلوتر میرن😏 میگن برای رژیم کودک کش و مظلوم کش اسرائیل طلب مرگ نکنید نمی‌دونن خدا تو جای جای قرآن از کلمات لعنة الله استفاده کرده و یه آیه ای هم هست که میگه (موتوا بغیظکم)یعنی بمیرید به خشمتان ، اگه قصد دشمنی با خدا نداری پس بگو مرگ بر اسرائیل ✊شمایی که با امضام مخالفی و تو تاپیک های غیر مرتبط ریپلای می‌کنی و به امضام گیر میدی باید بدونی با حمایت از رژیم کودک کش صهیونیستی در ریختن خون مظلومان شریک هستی(( امضای من میزان تشخیص انسانیت شماست))
مد جدیده :مذهب انسانیت، خدا به نظرتون چرا نعمت عقل و فکرو به آدما داده؟؟!!!🤔

میخوان اروپایی باشن  

ذهن انسان متعصب مانند مردمک چشم میماند هر چقدر که نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر و بسته تر میشود.

من خیلی سخت نگرفتم ۴ سال اقدام بودم روزی بود باید دکتر ترزیق اسپرم میکرد و شبشم بایداقدام داشتم وصب هم همین طور اجازه حمام هم تا ۴ روزنداشتم

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
نکردم تاحالا هرروز میرم حموم تمیز میشم مثل اروپاییا

من خودم مهر ماه رفتم ایتالیا و فرانسه و کلا اروپا گردی 

قلب اروپا بودم 

ولی مردمش بو میدادن

شیک ترین ایستگاه مترو رفتیم با وجود کلی تهویه هوا ولی بو پی پی میدادن

فرانسه تو قطار نشستیم،عطرهای فرانسوی معروفن خیلی با وجود اینکه عطر زده بودن ولی بو بد میدادن 

میدونی چرا چون خودشون نمیشورن فقط با دستمال پاک میکنن برا خودشون عادی شده ولی واسه یک غریبه واقعا عذاب اور بود 

پس فکر نکن اروپایی ها خیلی خوبن عزیزم

دوست عزیزم میشه برای رسیدن به آرزوهام‌ صلوات بفرستی؟
عزیزم نگفتم که نمیکنم !!!!!   احساس کردم شاید بشه با اعمال دیگه ،،  ولی وقتی نیست ا ...

من خودم جفت بارداریام خدا خواسته بود هیچ کدوم از مستحبات رو انجام ندادم

اما شما که معتقدی و شرایطش رو داری

خوش بحالت❤

مطمئنن نطفه ای که با بسم الله بسته بشه خیلی عزیزه پیش خدا

دوباره میسازمت💪

عزیزان میگه بدون غسل میشه بچه رو شیرداد اسی بااجازت سواله برام  

میگن غسل کنی بهتره. بدون غسل خوب نیس. منم بچم یکسال ونیمشه پدرم درآمده سر این قضیه.منم تنبل😅

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
نه ولی هرروز میرم حموم تمیز میشم مثل اروپاییا

اوه مای گاد

حتما مذهبی نیستید درسته؟چون برا نماز لازمه غسل کرد

ولی خواهرانه یه چیزی بهت میگم شما که حمام میری نیت کن غسل هم انجام بده ضرری که نداره

کسی که جنب باشه خیلی کارها براش مکروهه و روی روح و قلب تاثیر داره شک نکن

میشه برا حاجتم صلوات بفرستید🥰