دوستان من یک فولیکول 17 داشتم تو تخمدان راستم. حالا دکتر گفت امروز برو آمپول بزن و امشب جمعه و شنبه و دوشنبه اقدام کن. پس اینکه میگن 36 ساعت بعد ازاد میشه چیه؟ نباید فردا شب اقدام کنم؟ بعد یک روز در میون؟
سلام.. منم الان یکسال و یکماهه اقدام.. این ماه با تحت نظر پزشک دارو شروع کردم.. آمپول هم زدم.. خدا خودش معجزه کنه این ماه مثبت بشه تستم.. خیلی افسرده ام.. چقد خوشحال میشم یکی منتظره تستش مثبت بشه..
من هرشب بود.گاهی وقتا دوبارم میشد🤣🤣 من بهم گفت تا یک هفته اقدام کنید تازه شوهرم دوروزشو نبود اه ...
گلم فرزندتون چی بود
❤️ تنها چیزی که باعث شد رضایت بدم و بیام روی کره ی زمین، بودن بین عاشقان علی (ع) و سر گذاشتن به تربت حسینش و سر کردن یادگار همسرش بود ❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر" ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
سلام من یک سال وچند ماه اقدام کردم برای بارداری بعد یک سال دکترم عکس رنگی گفتن انجام بده و من انجام دادم و چسبندگی داشتم و رفع شد الان آمپول پی دی پرگ یا همون اچ سی جی برام نوشته روز چهاردهم باید تزریق کنم عضلانی . میخواستم بدونم کسی نتیجه گرفته از این آمپول من تازه برای اولین بار میخوام استفاده کنم . و یه سوال دیگه آمپول رو دور ناف تزریق میکنند یا باسن من فراموش کردم از دکترم بپرسم