2777
2789
عنوان

میدونی دلم چی میخواد...؟

222 بازدید | 17 پست

دلم میخواد برم بیرون 

خیلیا رو بغل کنم

با اینکه از بوسیدن خوشم نمیاد، خیلیا رو از پیشونی ببوسم ..

با خیال راحت برم باشگاه با بچه ها تمرین کنم

راحت به هالتر و دمبل و کش و توپا دست بزنم

داخل سالن اسپینینگ در حالی که دنده یک بالا رو گرفتم تند تند پا بزنم و واسه اینکه صدام میون آهنگ شنیده بشه داد بزنم حالا اتک، با ضرب آهنگ، یکککک دوووو شروووع.......

برم یه ساندویچی کثیف یه ساندویچ خیلی خوشمزه و بسیار ناسالم با دستای الکل نزده بخورم

هر کی بهم دست داد با کف دست، دستشو محکم فشار بدم و نگران این نباشم که ویروس بهش منتقل میشه یا نه

رو زمین بشینم

تو یه دورهمی شلوغ واسه خودم جا باز کنم و به سختی خودمو بچپونم بین دو نفر و عین خیالم هم نباشه که ازم مریضی میگیرن یا نه

من دلم میخواد دوباره مثل قبل زندگی کنم...

شما رو نمیدونم..

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

صرفا_جهت_درد_دل#  

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه من وسواسی شدم کرونام تموم شه بازم پد الکلی و ژل دست دارم قبلا هم تو ماشینم داشتم اما الان وحشتناک شدم 😢😢😢قبلا سالی یکی میخریدم الان معتاد به ژل دستم 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

کرونا لعنه علی ابوک 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
نه من وسواسی شدم کرونام تموم شه بازم پد الکلی و ژل دست دارم قبلا هم تو ماشینم داشتم اما الان وح ...

من دیگه خسته شدم

وقتی ویروس ریشه کن بشه

دیگه به خودم سخت نمیگیرم

کسایی که دوست دارمو بغل میکنم

میرم کسیو که دوست دارم میبوسم

از وجودشون لذت میبرم

از آزادیم لذت میبرم

خدایا دیگه بسه

کرونا لعنه علی ابوک 

اوضاع خیلی خسته کننده شده

اوضاع خیلی خسته کننده شده

انشاالله به خوبی تموم میشه🌹😘

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
من دیگه خسته شدم وقتی ویروس ریشه کن بشه دیگه به خودم سخت نمیگیرم کسایی که دوست دارمو بغل میکنم م ...

من خسته ام نه چون تو. قرنطینه ام به جهنم ادم صبرشو میسنجه از این مرگها خسته ام از اینکه ادمای مسن باید نگران باشن 😢😢😢از پدربزرگا ومادر بزرگای نگران چرا همه چیز. اینقدر مزخرف شده 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )

دیگه دارم افسرده میشم

نمیدونم چیکار کنم

دیروز میخواستم برم یه جای خیلی خلوت پیاده روی کنم

انقد یهم حمله کردن و گفتن نرو نرفتم

دیگه گنجایش ندارم

من آدمی نیستم که غر بزنم

هیچوقت تو زندگیم غر نزدم

الان دیگه بریدم

من خسته ام نه چون تو. قرنطینه ام به جهنم ادم صبرشو میسنجه از این مرگها خسته ام از اینکه ادمای مسن با ...

از اون طرف ناسا میگه سیل میاد

از این طرف یه ویروس جدید

مگه ما آدم نیستیم؟

حق نداریم دو روز آرامش ببینیم؟

منی که یک ساعت تو خونه بند نبودم دو ماهه یه سره تو خونم

من دیروز رفتم بیرون دگ مهم نیست بگیرم یانه

اعصابم بشدت داغون بود از بار روانیم کلی کم شد

البته تو تجمع نرفتیم رفتیم یجایی که کسی نبود 

خیلی خسته شدم بودم راه میرفتم غر میزدم دائم شوهرم میگفت چتهههههههه😲😲😲😲

ولی الان بهترم 

منم دگ مراعات نمیکنم

ورودی شهرمون بسیج واتساده پلاکای غریبه رو تبشونو میگیره همین

دیروز عصبانی شدم داد زدم برا مرده گفتم توروخدا اینارو برگردونید 

اخه تب که علامت نمیشه دوستم دکتره میگفت خیلیا حتی تبم ندارن خیلیا هیچ علائمی ندارن بخاطر مثلا یه سرفه خشک یا تنگی نفس میان میبینم نصف ریه سفیده🤯🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اخه تو این هوای سرد هرکی تبم داشته باشه بازم دمای بدنش میاد پایین خب چرا الکی تب میسنجی

من دیروز تو خونه با دماسنج خودم گرفتم37بودم رفتم بیرون بقدری سرد بود از حلال احمر خواستم بگیره تبمو32یود

هیچوقت با کسی که چندتا از کاربریاش تعلیق شده نجنگ چون اون چیزی برا از دست دادن نداره!! 😁
من دیروز رفتم بیرون دگ مهم نیست بگیرم یانه اعصابم بشدت داغون بود از بار روانیم کلی کم شد البته تو ...

چی بگم خواهر

خستم دیگه

😂😂😂😂😂

😁😘🌹

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز